torstai 13. maaliskuuta 2014

Foliokynnet

Viime viikon haastena oli uusi tekniikka. Perjantai valikoitui mun haastepäiväksi, päätin vihdoin kokeilla foliota. Ostin members.comin alesta Ciaten "Carnival couture" foliopaketin jokunen aika sitten, mutta se on jäänyt kokeilematta. Nyt kaivelin sen esille, en käyttänyt paketissa olevaa lakkaa, vaan lakkasin alle Gina Tricotin "White"ia Essien leveällä sudilla. Sudin heitin suoraan "Blanc"ista "White"en, kiitos vaan vinkistä Belegwen!! :) Essien sudilla peittävyys saavutettiin kahdella kerroksella, nice!

Sudittuani liimaa kynsille (liima mukana paketissa), aloin asettelemaan folioita, laitoin ensiksi foliot väärinpäin ja ihmettelin suuresti miksei mitään tapahdu xD. Sit tajusin kääntää folion ja johan alkoi tapahtumaan. En tosin millään onnistunut irrottamaan pelkästään pientä osaa vaikka kuinka töpöttelin liimaa. Suurin osa foliosta osui kynsinauhoille, sen huomaa myös kuvasta.



Aika värikäs lopputulos. Ei mun makuuni :) En saanut kuvaan folioiden oikeaa väriä, kynnet olivat paljon intensiivisemmät. Sininen oli tummansininen. Yritin kuvata myös päivänvalossa, mutta siitäkään tullut mitään.. Joten surkealla kuvalla mennään ^^. En tiedä tulenko koskaan käyttämään näitä uudelleen, epäilen suuresti :D

Mulla on useammat lakkaukset julkaisematta, joten kunhan ehdin (ja jaksan) on luvassa uudempia lakkauksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti