perjantai 30. tammikuuta 2015

Yksinkertaisesti inventaariohommia

Morjens, se on taas pari viikkoa vierähtäny ja meikä ollu hipihiljaa tällä puolen. Ei hätää, lakkaan kynsiäni kyl, mut nyt on koristelut jääny vähemmälle. Teen suurta inventaariota mun lakkakokoelmaan joka kattaa yli 600 lakkaa. Jos vaihtaa joka ilta lakat, ei tee mieli koristella :D Eli illat on menny lakkoja testaillessa.. Mut tässäpä nyt kuitenki muutama lakka näytille, kuvat ei ole aikajärjestyksessä.


Picture Polishin "Grace" ja nimettömässä Lumenen "Silver sand".


Opin "Opi ink"


Colors by Llarowe "OABTRAD"


Opin "Casino royale" ja keskellä "Extravagance"


Zoyan "Payton"


Picture Polishin "Bridget"


A-england "Crown of thistles"

Yksinkertaista on ollut, mut lakat on itsessään niin kauniita, ettei niitä viitti kovin monimutkaisesti koristella. :) Inventaarion myötä "Myytävät" osio tulee räjähtämään käsiin. Ilmoittelen facebookissa, kun lakat sinne menevät, yritän saada ne sinne tämän viikonlopun aikana. Ja kannattaa muutenkin seurata, koska inventaario ei suinkaan ole loppu vielä.. Paljon lähtee (ja paljon jää). Facebookissa on myös kuvia uusista kaunokaisista, jotka ovat löytäneet tiensä luokseni. Ei lopu lakat kesken ihan heti. Viikonloppuja! :)

2 kommenttia:

  1. Eipä näin kauniit lakat tarvi edes koristuksia ^.^
    Toi Bridget näyttää kyllä uskomattoman ihanalta ♡ Niin että jos se sattuu menemään "Myytävät" osastolle ni huikkaa miulle! xD

    VastaaPoista