tiistai 26. tammikuuta 2016

Kevät, missä sä oot?

Iltaa. Mulla ei ole tänään mitään asiaa. Tai no, voisko tulla jo kevät? Yliannostus lunta ja pakkasta. Onneksi pahimmat pakkaset hellitti, ei tarvi enää olla noin kylmä! Paljo nokkaa ulos viittiny pistää, vaikka pakkohan se oli, koira kun pitää ulos viedä oli keli mikä tahansa. Mut hei, unohetaan talvi ja puretaan vähä kynsikuvia koneelta:


Powder Perfectin Unobtainium on semmonen sekamelska lakaksi, ettei sitä kyennyt koristeleen. Pohjana on hopea hololakka johon on lisätty vaikka minkävärisiä flakiehippusia. Ei ollu mikään helpoin kuvattava. 


Colors by Llarowen Rare Orchid on ihana. I-h-a-n-a. Harmi vaan, ettei leimaus näy mihinkään. Laatta on joka tapauksessa Über Chicin 4-01 ja leimalakkana Essien Leggy Legend. Mä niin rakastan tuon lakan väriä. <3 Pitää lakata sillä pian uudestaan!


Colors by Llarowen 'Shroom with a view, leimat Essien No place like chromella Über Chicin laatasta 4-02. Leimat oli liian peittävät ja pilasivat lakkauksen. Ens kerralla vähemmän on enemmän.


Picture Polishin (a)live oli alkuperäisissä mainoskuvissa hyvin pinkin näköinen, lakka ei kuitenkaan ole pinkki vaan aikalailla juuri tuon sävyinen, miten sen olen kuvannut. Leimat on Essien Penny Talkilla Über Chicin laatasta 1-03. (a)live on kuitenkin kivan värinen vaikka ei pinkki ollutkaan.


Fun Lacquerin Superstar, leimat Moyran laatasta 06 - Florality 1, leimalakkana toimi Moyran Metal Effect 301. Käytiin PinkkiPantterin kanssa Moyran maahantuojan luona ostoksilla. Ostin tämän kyseisen leimalaatan ja lakan, hyvin pelittää! Laattojen koko yllätti, kuvien perusteella odotin pienempiä laattoja. Leimakuviot on isoja, joten ihan kaikki laatat ei "sovi" tämmöselle pikkukyntiselle ihmiselle niinku minulle. Lisätietoja Moyran maahantuojasta löytyy täältä.

Tässäpä nämä tällä kertaa. Oon ollu kovin laiska, enkä ole jaksanut viikkoihin koristella kynsiä. Yritän parantaa tapani, moro. 

P.S mun lakkavarasto on tippunut huimasti, tällä hetkellä omistan 157 kpl :O

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihania lakkauksia! Etenkin nuo viimeiset ihastuttaa kovin, ai vitsit miten nätti tuo Superstar onkaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toi Superstar on kyllä nätti, vähä ehkä outo väri, mut en ainakaa vielä voi siitä luopuakkaa.

   Poista
 2. Ihania nää siun lakkaukset ^.^ Olipa hyvä, että tilasin itellekin tuon (a)live:n ;D

  VastaaPoista