tiistai 22. maaliskuuta 2016

Pettymyksiä ja ihastuksia

Moro. Se on muuten pian kevät. Tykkään. Johan tämä talvi on taas nähty. Ainakin täällä pohjosessa, en mä muusta Suomesta tiedä :D Esittelenpä teille muutamat kynnet, jotka tässä on tullu tehtyä. Enempiki on oikeasti ollu, mut en oo jaksanu aina koristella tai kuvailla. Sen verran vois tehdä, et kirjottas aina ylös millä on lakannut ja mistä laatasta on leimat kaivanu. En nimittäin muista tämän kertasten kynsien leimalaattoja. Hups. Ehkä te silti selviätte :)


Mun entinen suosikkini, Colors by Llarowen The mighty red baron. Tämän lakkauksen myötä suosikin leima hiipui, koska lakka värjäsi leimat. Tuo leimalakka on hopean värinen, mutta niin vaan muuttui kultaiseksi punaisen lakan myötä. En tykännyt. Baroni lähtee pois.


Glam Polishin The internet is for pourn oli alkuperäisten kuvien perusteella pakko saada. Lakkasin sillä heti kun se tuli ja petyin karvaasti. Pikkasen ärsyttää, että myyntikuvat muokataan ihan eri värisiksi. Argh! No minä vielä kokeilen tätä toisen kerran, jossei sittenkään väri miellytä, saa tämäkin muuttaa muualle. Tämä ei ole eka lakka joka on tuottanut pettymyksen :(


Sitten oli vuorossa Picture Polishin Saphira yksinkertaisella höyhenkoristelulla. Tämä lakka on ihana ja ilman koristelujakin nätti. En halunnut lakkaa peittää, joten sijoitin höyhen decalin nimettömän kynteen. Tykkäsin <3 Näitä pidinkin useamman päivän.


Tilasin Glam Polishin Specialin samalla, kun tilasin aiemmin esitellyn internetin. Nämä lakat kuuluvat samaan sarjaan eli Alphapet city kokoelmaan. Koska internet oli niin suuri pettymys, olin ihan varma, että myös Special tuottaa pettymyksen. Koska pullossa se oli vielä tylsemmän näköinen kuin mitä internet. Loppujen lopuksi rohkenin kokeilla lakkaa ja <3 <3. Special ei ainakaan muuta yhtään mihinkään.

Tämmöstä tällä kertaa, on vähän hiljasta täällä ollu xD Oletteko muuten huomannut, että blogilla on nyt ihan oma instagram? Halusin blogille oman tilin, joka sitten keskittyy täysin kynsiin. Aiempi säilyy, mutta siellä on sitten vain henkilökohtaisia kuvia, ei kynsikuvia ollenkaan :) Toki sitä saa seurata, jos haluaa :) :)

8 kommenttia:

 1. Miulla on tuo Intermet ollut ostoslistalla, mutta voihan se olla, että se on vaan ihan hyväkin, etten oo sitä mitään löytänyt :D Aina yhtä harmittavia tuollaiset pettymykset..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin tuota tänää kokeilla, jos en tykkää, pistän kirppikselle :) Et sieltä sen voi ehkä pian löytää ;) :D Aiemmin pettymys oli ainakin PP:n Arabian, se näytti kuvissa ihanan punaiselle, mut sävy ei kyl ollukkaa niin kiva ku kuvissa. :(

   Poista
 2. Mä taas tykkäsin tuosta Glamista, tykkäsin kyllä kaikista niistä mitä ostin siitä kokoelmasta. :D Mä olen jo tottunut siihen, että arpomalla mennään sävyjen suhteen, niihin kun kuitenkin aina vaikuttaa kuvien käsittelijä ja katsojan näyttö. :D Ja mainoskuvat kuitenkin aina ylivalotetaan että sekin omalta osaltaan vääristää väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinku sanottu, annan sille vielä mahdollisuuden :D Glamin Darkly dreaming kokoelman swatchit osoittautu oikeaksi, ainaki ne mitä heti aluksi näin. Niinpä ne on kaikki hiipiny mulle, ihan vaivihkaa :D Tai no, 3 viimeistä matkustaa vielä. Et aina ne ei oo nii huonoja ne mainoskuvat :)

   Poista
 3. Kivoja kynsiä. Voisin jo ilmoittautua halukkaaksi ostamaan the mighty red baron -lakan, jos todella aiot luopua siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jo myynnissä ja vapaa, varaan sulle. Pistäppä mulle facessa viestiä, ni sovitaan loput :)

   Poista
 4. Tosi nättejä lakkauksia! Tuo Glam Polishin Special on aivan ihana :)

  VastaaPoista