torstai 28. huhtikuuta 2016

Keväinen tuskanhuuto eli ensikosketus milveihin.

Kevät ja koirankakat on täällä. Punkitkin on täällä. Tykkään ensimmäiseksi mainitusta, loput voisin skipata. Koirankakka tarttuu kenkiin ja koiran tassuihin (vaikka se raukka yrittää pomppia läjien yli). Punkit taas tarttuu koiraan. Ehkä muhunkin. Hrr. En tykkää! Onneksi on kynsilakkoja josta voi tykätä. Ne ei (toivon mukaan) tartu koiraan. Toki niissä voi esiintyä koirankarvoja, jos ei pulloissa, niin ainakin valmiissa lakkauksissa. Ja sitten asiaan.


Glam Polish Darkly dreaming kokoelmasta Truth be told. Sievä niinku 
sisaruksensakkin. Nimettömässä yhteistyöhaluton decaliruusu. 


Aiemmin mainitun kokoelman Road kill. Ja sitten pari Milvin siirtokuvaa....... (Seuraa piiiitkä sepostus!) Nämä ne on "näppäriä". Laitoin tämmöset ensimmäistä kertaa, vaikka olen nämä ostanut puoli vuotta sitten. Aina oon keksiny jotain muuta tai on muka ollu kiire. Nyt päätin, et milvit laitetaan vaikka mikä olis. Eh. Aluksi reippaana tyttönä lakkasin keskisormen ja nimettömän kynnet valkoseks. Laitoin toisenki kerroksen. Laitoin pikakuivattajan. Totesin lakkauksen liian paksuksi ja poistin. Toistin nämä vaiheet. Odottelin tovin. Laskin vettä kippoon ja leikkelin kuvat valmiiksi. Asettelin nimettömän kuvan, se "onnistu", olin tyytyväinen. Asettelin keskisormen kuvan, ei ei ja ei. Kuva hajos, ei muutaku uusi kuva. Se hajos. Totesin, että laitankin milvin vain nimettömään. Poistin keskisormen kynnestä lakat. Lakkasin uudelleen. Siirryin tällä välin oikean käden kimppuun. Asettelin kuvan nimettömän kynteen, onnistu, kokeilin keskisormen kynteen ja taas täydellistä jälkeä. Päätin vielä antaa vasemman käden keskisormen kynnelle mahdollisuuden. Leikkasin kuvan parempaan muotoon ja.... onnistui. HUOH. No sitten ne muut kynnet. Lakkasin ne mustaksi. Lakkasin 2 kerrosta. Pistin pikakuivattajan. Arvaa kuivuko? No ei. Poistin. Lakkasin uudelleen. Odotin hetken ja totesin, etten haluakkaan mustia kynsiä. Sit iski laiskuus. Laitoin päälle alussa mainitun kynsilakan. Vielä tovin päästä lisäsin strassit. Ohhoijjaa meinas mennä hermot näiden kanssa. Onneks mies ei ollu kotona kuuntelemas mun kiroilua. Olis varmaa muute taas kyseinalaistanu mun harrastuksen rentouttavan fiiliksen. :D


Lopuksi Fun Lacquerin A garden of peonies leimoilla. 
Leimat Rican Whiteoutilla laatasta BPL-029. 
Tämä lakka on myytävänä. Ei ollut mun sävy. :)

Siinäpä tämänkertaset. Onko kokemuksia milveistä? Puolesta vai vastaan? Minä en anna periks! (koska mulla on ainakin 10 pakettia jäljellä :D ) Otan vinkkejä vastaan, millä noi toimis paremmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti