sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Väärä Liisa?

Aiemmin mainitsin tilanneeni 2 Glam Polishin lakkaa Harlowilta. Niiden lisäksi tilasin myös tämän Glam Polishin lakan, The Wrong Alicen. Tämä lakka kuuluu keväällä julkaistuun It's only a dream alice kokoelmaan. Aluksi en lakasta innostunut, mutta Dimavarienin hypetettyä sitä tarpeeksi, taivuin minäkin tilaamaan lakan.


Ja no, onneksi tilasin. Lakka on aivan ihana ja tämä oli jo toinen kerta kun sillä lakkasin. Koristelut aiheutti aluksi päänvaivaa, mutta sitten idea vain tuli ja tykkäsin lopputuloksesta todella paljon. Leimat on Moyran laatasta Florality 1 ja leimalakkana toimi saman merkin Metal effect 301. Vaikka aluksi mietin mitenkähän nämä kaksi lakkaa sopii keskenään, niin onneksi valitsin kuitenkin tuon leimalakan, koska se sopi Alicen kanssa täydellisesti.

Nyt kun tahti on (ainakin hetkeksi) kiristynyt postauksissa, mietin pitäiskö kuvien määrää lisätä. Olen niin pitkään postaillut useammat kynnet kerralla, että ei ole tarvinnut laittaa muuta kuin yksi kuva/kynnet. Noh katotaan miten tämä into jatkuu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti