tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pinkkiä, tähtiä, glitteriä..

Opin Brazil kokoelmastahan on jo muutama nähty aiemmin ja nyt on vuorossa seuraava, nimittän "Kiss me I'm brazilian" Tämä vaaleanpunainen on aika mielenkiintoinen värinä ja en meinannut millään keksiä miten koristelisin sen. Päädyin kolmioniitteihi, Kbshimmer "U rock my <3" lakkaan sekä leimoihin Sugar Bubbles laatalta SB 024. KMIB:tä kynsillä on 3 kerrosta ja leimaukset on Konadin mustalla.


Noita Sugar Bubbles laattoja ei Suomesta saa, vaan ne on tilattava ulkomailta. Omani tilasin täältä. Sivut on portugaliksi, mutta googlen kääntäjällä selviää :) Laatat maksavat 8,50 dollaria/laatta ja postit on 20 dollaria. Samoilla posteilla tulee 10 laattaa, joten kannattaa kaverin kanssa tilata kimpassa, niin minäkin tilasin. Ulkomaan tilaukset hoituu sähköpostitse, laitat viestiä mitkä laatat haluat ja he vastaa onko kaikki tilattavissa ja sen jälkeen tulee Paypal lasku. Sähköpostivastaukset tuli tosi nopeesti ja laatat tuli reilussa viikossa kirjattuna kirjeenä. Muistakaa huomioida mahdollinen arvonlisävero ja tullimaksu tilausta tehdessä. Aina paketit eivät tulliin jää, mutta kannattaa ottaa kuitenkin huomioon, että sellainen mahdollisuus on, kun paketin arvo ylittää 22 euroa (arviossa otetaan huomioon postikulut!).

Siirrytään asiassa eteenpäin, kun parin päivän päästä poistin nämä lakkaukset, törmäsin outoon näkyyn:


Nimetön näyttää siltä, että se olisi mustelmilla, mutta kun vertaa ylläolevaan kuvaan, huomaa, että noissa kohdissa on ollut glittereitä. Aivan kuin nuo mustat glitterit olisi värjänneet kynttä?! Enpä ole aiemmin moiseen törmännyt ja voin kertoa, että nämä jäljet eivät ole kadonneet edelleenkään, vaikka lakkauksista on jo muutama viikko. En vaan käsitä, joten menen nukkumaan. Palataan. :)

2 kommenttia:

  1. Kivat kynnet :) mulle on kanssa joskus käyny jonkun glitterin kanssa tolleen samallalailla. o.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toivottavasti meille ei enää toistamiseen käy näin :D

      Poista