perjantai 23. toukokuuta 2014

JulieG Cruise Collection 2014

Tuossa lopputalvesta innostuin kokonaisesta lakkakokoelmasta, aiemmin yksikään kokoelma ei ole saanut aikaseksi tällaista innostusta. Nähtyäni lakat täällä, olin kertakaikkisen myyty ja odottelin lakkoja, kuin kuuta nousevaa.. Odotus palkittiin vihdoinkin huhtikuussa ja tilasin välittömästi koko kokoelman. Kyse oli JulieG:n Cruise Collectionista.


Vasemmalta oikealle: Tahiti, Santorini, Old San Juan, Rio De Janeiro, Canary Islands ja Miami Beach


Yllä lakat tikuilla samassa järjestyksessä. Tikuilla kaksi kerrosta.

Otin ensimmäisenä kokeiluun tuon "Tahiti"in, koska se kiehtoi shimmerillään. Lakka oli paksua, mutta silti itselläni meni kolme kerrosta, ennenkuin peitti. Päälle heitin hopeiset decalit:


Keskisormen decali ei asettunut niinkuin olin ajatellut ja se jäi ärsyttämään. Muutenkin tuo väri toi mieleen lapsuuden kodin vessakalusteet 80-luvulta :D Aika äkkiä meni poistoon.. Muita en ole vielä "ehtinyt" kokeilla, joten niistä myöhemmin enemmän :) Ja ainiinjoo, ihan ite tilasin nämä Jesse's Girl Cosmeticsilta täältä :) Palataan.

10 kommenttia:

 1. Onpas mehukkaita lakkoja ^_^ Sinut on haastettu http://kadettarisee.wordpress.com/2014/05/23/haaste/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, apua unohtanu aiemmanki haasteen. Lupaan ottaa itteeni niskasta kii ja suorittaa tämänkin :)

   Poista
 2. Mulle saa kyl myydä näitä jos joutaa pois ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasias nää on melkein kaikki kirppislaatikos, mulla oli 5 lakalle dupe, ainoastaan Rio de Janeiro jäi. Laita viestiä, jos kiinnostaa :)

   Poista
  2. Laitoin sulle Johanna s-postia :) En viitsi julkaista sun s-postia tässä, ettet joudu roskapostin kohteeksi, niitä kun kerätään kommenteista :(

   Poista
  3. Jep kiitti! :) mitä muuten ite tosta kokoelmasta pulitit postikuluineen?

   Poista
 3. Äh tää temppuilee nii en tiiä tuleeko mun kommentit moneen kertaan...

  VastaaPoista
 4. Kirjotin kuitenkin aiemmin (ennen kuin viesti mysteerisesti katosi) "jep kiitti! :) mitä muuten itse pulitit tosta kokoelmasta postikuluineen?"

  VastaaPoista