torstai 12. kesäkuuta 2014

Abracadabra?

Edellisten kynsien jälkeen polki posteljooni taas tännepäin ja toi mukanaan Too fancy lacquerin "Abracadabra!"n. Tämä kyseinen lakka muuttaa lakan kuin lakan hololakaksi, joten pakkohan sitä oli heti kokeilla. Alle lakkailin kirppislaatikossa lymyilevän Avonin "Orchid splash"in. Tämä Avon on päätynyt kirppislaatikkoon siitä syystä, että se on dupe ("kopio") jollekkin toiselle omistamalleni lakalle. Ei voi kyllä muistaa mikä se toinen on.. Joka tapauksessa tämä Avon oli aivan mahdottoman helppo lakata, periaatteessa peitti jo yhdellä kerroksella, varmuudeksi lakkasin 2. Avonin päälle lakkasin tämän "Abracadabra!"n.


Ennen hololakkaa Avonin lakka oli nätti ja "sileä", holon lisäyksen jälkee tuli joka kolo ja mutka näkyviin :( Muuten näistä tuli tosi kivat! Kuva otettu sisällä, auringonvalo apuna.


Tokihan nämä piti koristella, etusormessa ja pikkurillissä Opin "I snow you love me", nimettömässä leimaus Barry M:n hopealla ja keskisormen kynnellä Zoyan "Cosmo". Tämä toinen kuva on kännykkäkuva, siitä syystä värit heittää.

6 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, tykkään! Mieki halluun tuon Abracadabra!:n :P
  Hieman repesin tuolle siun lauseelle "Ei voi kyllä muistaa mikä se toinen on.." :DD
  En yhtään ihmettele vaikket muista ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah!! Tämä muistamattomuus johtuu vain siitä, että lakan päätymisestä kirppislaatikkoon on aikaa... ... .. :D

   Poista
 2. Nätit on :o) Vihdoinkin onnistuin liittymään lukijaksesi! Olen muutaman kerran yrittänyt ja on vaan herjannut et yritä myöhemmin uudelleen?! Niin se herjasi eilen illallakin, mutta kappas nythän mä olen sun lukija?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa mukaan ^^ Mulla kans välillä tekee tuota, osan blogeista oon sit ettiny bloglovinin kautta ja alannu seuraan sieltä :)

   Poista