lauantai 28. kesäkuuta 2014

Tristam (ja Northern lights)

Edelleenkään ei olla ajantasalla, mutta ei anneta sen häiritä! Eräänä lauantaina oltiin lähdössä tyttöjen kanssa viihteelle ja edelliset lakkaukset alkoivat olla jo menneen talven lumia. Aikaa ei ollut paljon, joten oli pakko kaivaa joku luottolakka esiin. A-englandin "Tristam" ei ole vielä kertaakaan pettänyt, eikä se pettänyt nytkään, tosin kiire kun oli, vaati tilanne pikakuivattajaa. En löytänyt normaalisti käytettävää HK Girliä mistään, joten turvauduin INM:in "Northern lights"iin. Onneksi se sopi todella hyvin "Tristam"in kanssa. En ehtinyt kynsiä samana iltana koristella, joten nämä kuvat ovat sunnuntailta. Sunnuntaina kaivelin vinyylit esille ja kaveriksi pääsi Opin "Alcatraz... Rocks"


Vinyylien asettelu meni nappiin ja "Alcatraz... Rocks" sopi "Tristam"in kaveriksi just eikä melkein. Vinyylit toimii hyvin, kunhan ne painaa kunnolla kiinni. Ohjeissa kehotetaan ottamaan vinyylejä poistaessa reunasta kiinni esim. pinseteillä, mutta ite olen aina ottanu sormin kiinni ja hyvin on toiminut. Muistakaa vaan se, että alla olevan lakan tulee olla kunnolla kuivunut, muuten lakka irtoaa vinyylien mukana!


Tämä sininen on vienyt mun sydämen! Katsokaa nyt, oi ja voi! :D "Tristam" peittää kahdella kerroksella ja on yksi mun suosikeista (jos tämä nyt ei jo käynyt ilmi). Hehkuttelin tätä lakkaa jo viime talvena ja mielipide on vain vahvistunut. Hommatkaa tämä ihanuus! (jestas noita mun kynsiä marraskuussa :D) Muistakaa toki, että näissä kuvissa on myös INM "Northern lights" "Tristam"in päällä!


Huomenna (tänään) on meillä täällä pohjoisessa kirppismiitti. Mennään syömään hyvin ja kirppisteleen samalla. Kiva päivä siis tiedossa! :) Koitan olla ostamatta mitään, keskityn syömiseen ja omien lakkojen myymiseen x)

P.S. pientä edittiä, saatoin löytää toisenkin (vai kolmannen, miten sen nyt ottaa) postauksen "Tristam"ista. Miten niin tykkään? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti