tiistai 8. heinäkuuta 2014

Sataa, sataa, ropisee..

No eikä sada! Mutta näitä kynsiä tehdessäni ei vielä kesästä ollut tietoakaan, vaikka toukokuun loppupuolta elelltiinkin. Idea kynsiin lähti Lakkaushaaste ryhmän viikon teemasta, kynnet tuli koristella mintunväriseksi. Sattumoisin (yeahright!) ostin juuri tällöin Citymarketin Essie alesta "Fashion playground"in. Lopputulos:


Tuo "Fashion playground" on ihana. Aluksi lakka meinasi raidottua, mutta sittenhän tuo muuttuikin jo oikein kivaksi ^^ Jopa tuo hopeinen shimmeri näkyy kuvista. Pohdin pitkään miten nämä koristelisin, ideat oli vähissä, mutta onneksi Dimavarien muistutti mua uusista Loja BBF laatoista, jotka oli vasta tulleet. Kynsillä on 2 eri leimaa, molemmat löytyy Loja BBF laatasta BBF11. Pilvet on leimattu Barry M:n hopealla ja sateenvarjo Konadin helmiäismustalla.


Lakattuani nämä alkoi satamaan vettä ja kaveri syytti minua vesisateesta :(. Kuulemma manasin sateen esille pilvillä ja sateenvarjolla. Poistinkin nämä heti seuraavana päivänä, jotta saatiin auringonpaiste takaisin :D. Muuten näitä olisi voinut pari päivää kattella.

Nyt onneksi aurinko paistaa ja lämpötilakin huitelee lähemmäs 30 asteessa. Loma tosin alkaa vasta 1,5 viikon päästä.. Mut nyt tuntuu jo siltä, että se joskus alkaakin! :D Lomaa odotellessa!

6 kommenttia: