lauantai 30. elokuuta 2014

Laiska? Yes I am!

Koska olen taas ahkerasti päivittänyt blogia (muahhahhahhaa), päätin jälleen kerran julkasta useammat kynnet kerralla, näin saan taas jonoani lyhyemmäksi :D

Ensinnäkin luulin, että julkaisin teille jo kaikki kynnet. Näin ei ollut, kännykän kamerasta löytyi vielä muutamat lomalla tehdyt. Pahoittelen kuvien laatua, emme ole vielä ystävystyneet Samsung Galaxy S5 kameran kanssa.


Yllä on siis kahdet kynnet, jotka tein kesälomareissun aikana. Vasemmalla on Make up storen "Therese" ja oikealla Colors of Llarowen "Nice melons!". "Therese" oli kynsillä ehkä 2 tuntia, 30 minuuttia ennenkun piti lähtee kentälle, poistin lakan ja vaihdoin toiseen. Niistä ei ole kuvaa, mutta sopivat paremmin. Jostain syystä tuo "Therese" ei vaan sopinut mulle. Yhtään. Hrrr, menee kylmät väreet, kun vaan ajattelen tuota lakkaa ja väriä :D Kokeilen talvella uudelleen, jossei sittenkään miellytä, menee se myyntiin. Pullossa on sievä kun mikäkin, mun kynsillä ei. Muuten oikein toimiva lakka, 2 kerrosta riitti peittämään. Decalit löytyy täältä."Nice melons!" on kaunis hololakka, vaikka tuosta kuvasta ei juurikaan holoa erota. Decalit tilasin minailsiltä. "Nice melons!" peittää kahdella kerroksella. Kuten seuraavakin saman merkin lakka...


Colors of Llarowen "The mighty baron".... Mitäpä tähän sanois, aivan jäätävän ihana lakka, mutta  tämä värjää kynnet! Kuva ei tee kunniaa tälle lakalle, se on niin kaunis! Annan anteeksi sille, että värjäs mun kynnet vaaleenpunaisiksi. Saat anteeks, oot niin ihana! :D 2 kerrosta kuvassa, olis voinu pärjätä jopa yhdellä. Decalit on tilattu Etsyn kautta täältä.


Cirquen "Vaudeville", päällä I love nailpolishin "My private rainbow (scattered)", joka on "kirkas" holotopperi eli se tekee lakasta kuin lakasta hololakan. Nämä 2 lakkaa ei ole omiani, vein Dimavarienille tonkan punkkua ja sitä tuhotessa, lakkailin hänen lakoilla. Nämä jäi koristelematta, koska olen laiska.


Sitten oli vuorossa Emily de Mollyn "Dark forces" jonka olen jo kerran täällä julkaissut. Tuosta hetkestä on melkein vuosi. Onneksi olen ehkä vähän parantanut laatua lakkauksissa ja kuvissa tuon jälkeen xD. Alla on kerros Essien "Licorice"ä ja sitten lakkasin 2 kerrosta "Dark forces"ia. Isoja palloja irtoaa mukaan liikaakin, niitä sai irrotella ja asetella. Lopuksi mattasin lakkauksen Essien "Matte about you"llä. On muuten ihan paska lakka tai sitten on mennyt vanhaksi. Lakkasin 2 kerrosta ja silti ei meinannut pinta muuttua.. Pitää hommata joku toinen mattalakka. Tämän mattausidean varastin Polish this! Annieltä. Eihän noista nyt tullu lähellekkään niin nättejä, kun alkuperäsistä, mutta ihan ok kuitenkin. Lakkaukset lohkes päivässä, johtui varmasti siitä, että kerroksia oli liikaa. No mut sitten piti taas keksiä jotain muuta..


I love nailpolishin "Sirene" on multichrome.  Päälle lakkasin INM "Northern light"sin. Ei tuo kyl olis sitä enää tarvinnu. Jäi harmittamaan. Leimat on Barry M:n "Silver foil"illa Messy Mansion laatasta "MM14". Tuossakin vähempi olis ollu enempi, mut tykkäsin näistä kynsistä kuitenkin tosi paljon. Tässä kuvassa näkyy kaikki 3 väriä jotka lakassa on, vihreä, violetti ja sininen.

Muistakaahan arvonta! Vielä on aikaa! Mutta ei kovin kauaa, huomenna klo 20.00 loppuu!

4 kommenttia:

 1. Voi hittolainen, että osaakin olla kaunis lakka toi The mighty baron ♡
  Ja toinen lakka mikä vois tehdä siun lipastosta katoamistempun on toi Dark forces ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baronin voit unohtaa, mut pistän tuon toisen korvan taa, koska harkitsen Darkin myymistä.. Mutta! Vasta harkitsen :D

   Poista