tiistai 19. elokuuta 2014

"Pöydän putsaus"

Nyt on aika "putsata pöytä", eli julkaisen kaikki mitä löytyy kerralla :D Jos sit sais postaustahdista kiinni. Edes hetkeksi. Kerron lakat ja mahdolliset leimauslakat. Leimoja en yritäkkään muistaa. Nämä lakkaukset eivät ole aikajärjestyksessä.


China glazen "Sweet hook", leima on saman firman "Admire"llä. Nimettömän päälle olen lakanut Dance legendin "Top sahara"n


Kikon "444 Rose coral", leimat Essien "Buy me a cameo"lla


Nimettömässä Kbshimmerin "It's razz-ical", muilla kynsillä IloveNP "Bikini bottoms"


Miami Handjobsin tetris vinyylit käytössä, alla Julie G:n "Rio de janeiro", kuvio Opin "Love.angel.music.baby"llä


Miyon "Rasberry" tuoksulakka, leima Barry Mn "Gold foil"illa.


Seppälä nailsin "Hologram 07", leimat China glazen "Adore"lla


Flormarin WL03, leimat kahdella eri Color clubin hololla, etusormi ja nimetön "Beyond"illa, keskisormi ja pikkurilli "Revvvolution"illa.


Isadoran "Polar nights", leima Nfu ohn "#61"llä.


Orlyn "Flawless flush", leimat Gina Tricotin "Metallic"illä.

Noniin! Nyt alkaa näyttää tyhjälle! :D Tosin deletoin osan surutta... Nyt ei pitäis olla enää, kuin parit lakkaukset kameran muistikortilla... :)

Muistakaahan arvonta! Vielä on aikaa osallistua!

16 kommenttia:

 1. Kaikki on ihania lakkauksia :) Kyllä mun on pakko hommata joku kiva leimalaattasetti jonka kuvat olis kynsille sopivia ja parit leimauslakat. Haluan leimataaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ite oon kyl surkea leimaaja, mut leimaan kumminkin x) Mul on paljon moyoun laattoja, niissä on kivoja kuvia. Lisäks on vaikka mitä "erikoisia" laattoja, mitä ei Suomesta saa. Pitäs joskus tehdä ihan postaus niistä.

   Poista
 2. Nättejä! Kiva, olenki halunnu nähdä ton top saharan jossain käytössä, ku otan sen minailsiln ennakkotilaukseen.. :) Onko miten hyvin käyttäytyvä lakka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se käyttäytyy kyl tosi nätisti, itelle sopiva tekstuuri, ei liian rosoinen. Ite en ole vielä tehnyt sinne ennakkotilausta, mut pari dance legendin holoa kiinnostas :)

   Poista
 3. Hienoja lakkauksia!! ^^, toi Flormar + Color Club -lakkaus on tosi upea ja nyt kyllä harmittais jos ton WL03 oisin jättänyt laariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki hommasin tuon florkun vesimarmorointiin (jota en ole kertaakaan tehnyt) Onneksi hommasin, se on tosi nätti harmaa :)

   Poista
  2. Ekat, vikat ja nuo vaalean harmaat Flormarit välissä - kauniita!

   Poista
 4. Kauniita lakkauksia, erityisesti Isadoran Polar Nightsilla lakattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni jo vastasin tähän, mut mahtoi blogger viedä vastauksen bittiavaruuteen. Tuo Polar nights on kyl kaunis lakka, kannattaa hommata, ei vaatinut edes alle mitään :)

   Poista
 5. Ihania lakkauksia kaikki ^_^
  Ekat ehkä silti lempparit ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ny tylysti poistin sun tuplakommentin :D Ne oli ne mun "kyllä kossu kuuluu kesälomaan" kynnet, eli ekat kynnet lomalle :D

   Poista
 6. Mie niin näen silmissäni sen kun esittelit miulle sen loma-pullon ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D :D ihan en viittiny niitä julkasta, vaikka se pullon sisältö kuuluukin lomaan :D

   Poista