keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Wannabe ostolakossa

Mulle o tullu iha järetön määrä uusia lakkoja. Nyt oon kynsilakkaostolakossa. Neljäs päivä jo meneillää.. xD Enää 24 päivää! Ei tee tiukkaa ees.. Eipä. En kyl lupaa pysyväni tässä. Tämä on vaa tämmönen kokeilu.. Hih. Facebookkiin olenki muutaman kuvan pistäny uusista ihanuuksista. Osa jäi kuvaamatta kiireessä. Tässä postauksessa kuitenkin nähdään 2 niistä kuvaamattomista uutukaisista + pari vanhaa kaveria Kullenin uumenista :).


Zoyan "Sansa" unohtui viime postauksesta. Kynsillä on kolme kerrosta, koska lakkasin huonossa valossa ja en ollu varma peittikö kahdella kerroksella :D Leimaus on Essien "Penny talk"illa Moyoun laatasta "Pro Collection 07". Lakan väri ei ollut mieluinen ja lakka muuttaakin pian uuteen kotiin :).


Tässä yksi uutukainen, aivan uskomattoman ihana Colors by Llarowen "You've been served!". Tämän myynti-ilmoituksessa lukee, että koostumus on samankaltainen kuin merkin "The mighty red baron"issa. Nyt jos jollekkin on vielä epäselvää, niin baronihan on mun lempilakka ja harkitsen toista pulloa, koska eka on pian puolillaan. No mutta kuitenkin, koiperhosten lepatellessa lompakosta, pistin tämän tilaukseen. Tilauksen tullessa oli tätä heti kokeiltava ja hellanlettas sentään, vadelmanpunainen baronihan se! Onneksi tilasin! :D Tämä lakka ei koristeluja kaivannut. Lakkasin kolme kerrosta, koska edelleenkin valoa olis saanu olla lakatessa enemmän :D. Kuvaaminen oli haaste ja tosiasiassa lakka on sata kertaa kauniimpi, kuin mitä minä nyt onnistuin kuvaan saamaan näkyviin.


Toinen uutukainen tuli myös merten takaa, tässä on Cupcake polishin "Show me how you burlesque" Meimeiltä. Lakka on hololakka, jossa on kultaisia hippusia seassa. Yritin saada niitä hippusia kuvaan näkyviin :D Nimettömässä on Opin "My favorite ornament". Keskisormen kynnen kuvio on leimattu Konadin helmiäismustalla Lily Annan laatasta 05. Jouduin leimaamaan kolme kertaa. Eka kerta onnistui täydellisesti, kunnes huomasin lakasta törröttävän karvan. Aattelin, et se on vaan pikku karva ja nyppäsin pois. No ihan nii ei asia ollu. Karvan poiston jälkeen koko leima oli kiero. :D Toisella kertaa kohdistin leiman väärin ja kolmaskin (eli tämä) leima meinas mennä pilalle kiitos Essien "Let it shine"in. Onneksi pystyin korjaamaan Essien jättämät kraaterit Seche Vitellä. Tämä Essie joutaa lakkojen hautuumaalle, koska ei ollut ensimmäistä kertaa ongelmallinen. Kuten kuvasta näkyy, etusormen kynsi otti ja repes kunnolla. En silti suostu lyhentää muita kynsiä saman pituiseks :P. Kyllä se siitä kasvaa! :D


Olen pistänyt aivan älyttömän määrä lakkoja myyntiin ja samalla kokeillut osaa lakoista, jotta olen voinut päättää pidänkö ne vai en. Ostin viime kesänä kynsikirppikseltä Opin "Panda-monium pink"in ja mun on sitä pitänyt siitä asti kokeilla. Ostohetkestä on kulunut melkein 6 kuukautta (!) ja nyt jo sain sen kynsille! :D Päälle lakkasin vielä Opin "Pure"a, sitäkin käyttänyt viimeksi Tammikuussa 2014.. Heh. Loppujen lopuksi lisäsin vielä leimat jo aiemmin mainitusta Lily Annan laatasta China Glazen "Joy"lla, Ei muuten ollu mikää "joy" leimata tuolla, enempi fiilis oli "pain in the ass". Muuttakoon jonku paremman leimaajan hoiviin, huspois minun Kullenista! Lopputulos on kuitenkin kiva, vaikkakin leimat on eripäin xD.

Ja näin lopuksi voin kertoa, että kynsilakkaostolakko päättyi tämän postauksen aikana ja hairahduin ostamaan kynsikirppikseltä kaksi lakkaa. Voiko tätä kuitenkaan ostokseksi laskea, tämähän on kierrätystä?! ;) Ei vaan, oon menetetty tapaus! :D

Käykää tarkistaas myytävät osuus! 
Sinne tulee vielä lisää, kunhan sairastelulta jaksan käydä lakkoja läpi!

12 kommenttia:

 1. Helmikuu on paras ostolakkokuukausi, kun päiviä on kaikista vähiten! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäki aattelin.. Jos en osta mistää verkkokaupoista, ni eikse riitä? :D

   Poista
 2. Voi onneton sun kanssa :D mut yritit kuiten, ja yritä nyt loppu kuu vielä vähän enemmän XD Ihania lakkaukkausia ja lakkoja :)

  VastaaPoista
 3. Ihania lakkauksia ja lakkoja! :) <3 Voi että, hassu, toivottavasti ostolakkosi kestää paremmin loppukuun, tai ei, jos sen rikkominen tuottaa enemmän iloa :D Itse aloitin helmikuun ostolakon jo viikon varaslähdöllä, eli nyt olenkin ollut jo puolitoista viikkoa ostelematta.... Ja voi itku sentään, kun sormet syyhyää! :( Tänään olen käyttänyt useita tunteja swatcheja katsellen, että tiedän, mitä kaikkea hamstraan sitten maaliskuun ensimmäisenä päivänä :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee tiukkaa jo nyt, ku sain tietää Glam Polishin restockista.. Sniff! Mitäs, jos niitä ei enää saa maaliskuus! xD Koitan hillitä itseni.. yritän. :) Tsemppiä sulle, hyvinhän sulla o jo menny, sähä voit sit vähentää lopusta tuon varaslähdön :)

   Poista
 4. Hyvin sä vedät! Tai vedit! Kaikki ne 4 päivää xDD
  No ei, nyt otat itteäs niskasta kii ja yhdessä painitaan tää kuukausi läpi ;)
  Miusta toi You've been served! ei oo yhtään siun värinen lakka, voisit myydä sen miulle ens kuussa... xDD Että minä olen hauska! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii tai tilataa sulle oma, koska en oo luopuus tuosta! :P

   Poista