torstai 19. helmikuuta 2015

Kevättä kohti!

Kylläpä mä olen laiska julkaisija. Kerenny kuudet kynnet väsäämään viime kerran jälkeen. Pidemmittä puheitta, tässäpä kuluneiden viikkojen räpellyksiä:


Orlyn "Mirrorball" on a-i-v-a-n ihana. Sini esitteli sen blogissaan ja kuten sata kertaa aiemmin, matkin Siniä ja tilasin oman. :D Mirrorball matkusti yli 5 viikkoa ja meinas jo usko mennä, mutta kyllä sitä kannatti odottaa, on se vaan niin ihana! Muilla kynsillä on A-englandin "Princess tears" ja leima on Moyoun laatasta "Pro 08". Leimaus tehty Essien "No place like chrome"lla. Nämä oli semmoset pikakynnet, mut tykkäsin. :) 


Tilasin tammikuussa "pari" Fun lacquerin lakkaa. Tähän menneessä olen kokeillut kolmea, tämä olin ensimmäinen kokeiltava. Kyseessä on "Reunion (H)". Mielettömän kaunis lakka, kuvaaminen oli mahdotonta. En edes viittinyt koristella näitä, koska lakka itsessään oli niin nätti.


Seuraavaksi lakkasin saman merkin "Blessing (H)" lakalla. Jälleen kerran aiva älyttömän kaunis lakka ja tällä kertaa intouduin myös kokeilemaan leimausta. Leimat löytyy Chez Delaneyn laatasta 004 ja leimalakkana toimi Essien "Good as gold". Olin hyvin tyytyväinen leimaustulokseen.


Black cat lacquerin "Fall in love", nimettömässä Essien "Toggle to the top". Hyvin yksinkertainen lakkaus joka näytti "kyntensä" kevät(kyllä nyt on jo kevät!)auringossa. Aluksi meinasin lisäillä decalit, mutta totesin lakkauksen olevan nätti juuri näin.


Fun lacquerin "Royal chapel (H)". Päälle räpelsin decalit ja strassit. Kuvan otin samana iltana, kun kynnet tein. Ajattelin kuvata paremmin seuraavana päivänä, mutta strassit oli muuttunu puoliksi mustaksi. Joten nyt mennään tällä surkealla kuvalla. Onneksi otin edes muutaman kuvan, jossa näkyy, että strassit oli hopeita. Pah.


Viimesenä tämän hetkiset kynnet. Lakka on Opin "Deutsch you want me baby?". Rekvisiittana oleva pullo on itseasiassa sama lakka, mutta kuten kuvasta näkyy, on lakka saanut uuden efektin.. Lisää holotettuja Opeja tullaan näkemään toisessa postauksessa. Saatettiin hieman leikkiä holouutteella. Hieman. Tässä kuitenkin vanha versio kynsillä decalien ja (oikeasti) mustien strassien kera.

18 kommenttia:

 1. Kauniita lakkoja, ja upeita kynsiä oot taas saanut aikaiseksi. Mut hei "pari"lakkaa tilasit ja kolmea oot kerennyt kokeilla :D ei ihan sovi yhtälöön?! Pari =2 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut ei jaksa olla kokoajan blingbling! välillä pitää lakata vähä vähemmä kimaltavalla lakalla. :D

   Poista
 2. Tuo holotettu OPI on U-P-E-A! :O Eikä FUNitkaan ole hullumpia :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Holotettii 4 Opia, täytyy kaivaa vanhat tikut esii, ni voi verrata. :)

   Poista
 3. Ihan mieletön tuo holotettu OPI! Silmät kiinnitty kyllä välittömästi siihen ja ennen kuin luin postauksen niin mietin mitä oon missannut, mikä ihme VHTF-lakka tuo on?!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyl tosissaa VHTF-lakka, koska on ainutlaatuinen :D Niitä on muitakin, voisin yrittää huomenna ahkeroida ja kuvata tuon ainutlaatuiset kaverit.

   Poista
 4. Kauniita lakkauksia :) Tuo Reunion on upea, olen meinannut tilata sen monta kertaa! <3

  VastaaPoista
 5. Upeita lakkauksia! ♡
  Toi Fall in Love vois mennä maaliskuussa siun "myydään" listalle ;D

  VastaaPoista
 6. Nimesin sut The Liebster awardiin. Lisää tietoa ja kysymykset löytyvät täältä: http://outinkynnet.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista