tiistai 10. maaliskuuta 2015

Blingbling!

Tällä kertaa o vuorossa vähä "blingblingiä". Muutama uus ihanuus <3. Nää kaikki 4 on ostettu tän vuoden puolella erinäisistä verkkokaupoista. Eikä niistä sen enempää. Hus pois kaiken maailman verkkokaupat musta :D. Ikinä en tilaa mistään mitään, en!


Tässäpä semmonen kaunokainen, et oksat pois. Mä pidin tuota lakkaa melkein viikon, koska olihan se nyt a-i-v-a-n ihana. Tuitui! Kyseessä on siis Dance Legendin "Party time". Must have! Koristelu oli joku ihme hätäratkasu juuri kun piti lähteä. Siitä seuras läntti kynsilakkaa housuille. Koristelussa Orlyn (niin ikään ihana) "Mirrorball".


Alkuvuodesta kohistiin Glam Polishin Mid-Winter Dream kokoelmasta ja jotenkin minäkin sekosin. Tilasin kahdesta eri kaupasta 3 kokoelman lakkaa, "Polar light"sin, "Below zero"n ja kuvassa näkyvän "Whirlwind"in. Kynnet jäi koristelematta, koska lakka itsessää on nii kimalteleva. Mun pitää vielä hommata 1 tämän kokoelman lakoista. Jään kyttäämään restockeja.


Powder Perfectin "Widow's walk". Jälleen kerran olin myyty. Ei kyenny koristelee, aivan liian nätti lakka semmoseen. Tuitui tällekkin! Ja pahoitteluni, kuva ei ole mikään paras mahdollinen, koska jokaisessa paremmassa oli rekvisiittana koirankarva! :D Karva näkyi vasta kuvissa... Tottakai.


Ja sitten tämä, Picture Polishin "Pandora". Mä mietin pitkään tilausta tehdessä, et otanko tämän. Onneksi päätin ottaa. Mikään netistä löytämäni swatchaus ei tee tälle lakalle kunniaa. Aivan jäätävän kaunis. (Tuitui xD)

Olipas muuten violetti painoitteinen postaus! En ole ees ite huomannu lakanneeni 3 kertaa peräkkäin violetillä. No sattuuhan sitä! :)

Viimeksi juttelin Opeista, jotka ovat saaneet osansa holouutteesta. Kuvasin jo kaikki, mutta tikkukuvat epäonnistui siinä määrin, et ne on pakko ottaa uusiks. Odottelen kameran akun latausta. Ehkä vielä tänään.. Ehkä! :)

4 kommenttia:

 1. Kauniita ovat kaikki! Hyvät swatch-kuvat oot saanu otettua :)

  VastaaPoista
 2. Voi jehna, että toi "Party Time" on UPEA! ♡_♡
  Mie taidan joku päivä tulla kahvitteleen ja toi lakka taitaa tehdä "pienen" katoamistempun... xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa kahvittelee, "Party time" on sen ajan kassakaapissa ;)

   Poista