tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kevät toi laiskuuden?

Onpa ollu taas vaikeeta kirjotella tänne. Ei mulla nytkään ole asiaa :D. Mut tässä kuitenkin vähän mun tekeleitä, osa ainakin :).


Essien Licorice, leimat Sugar Bubblesin laatasta 023 ja Cisi&Sisin laatasta 04. Leimalakkoina Rican"Whiteout" ja pääkallo on Color Clubin "Revvvolution". Nämä oli "haaste"kynnet, saan värin ja "mallin" joista sitten teen kynnet. Väri oli musta ja malli valkoiset pääkallot. Ihan ei tullut valkosia pääkalloja, mutta "haasteen" antanut hyväksyi tuloksen :D.


Essien "Bobbing for boubles", päällä INM Northern lightsin kultainen versio ja mustat pitsidecalit.


El Corazonin "Blue quartz" ja perhosdecalit. El Corazonen lakan tilasin Hollannista, lakka oli halpa ja niinku näkyy, erittäin nätti. Kunhan rikastun, tilaan lisää tätä sarjaa :D


Opin "Where did Suzi man-go?", joka ehti melkein vuoden olla käyttämättömänä. Silti se oli vuosi sitten pakko saada. Pilkut on tehty pilkkutikulla Gina Tricotin valkoisella. Tässä oli "haasteena" oranssi ja valkoiset pallot. Koska kello oli aivan liikaa, tein yksinkertaiset kynnet. Nämäkin hyväksyttiin.

Powder perfectin "Secret passageway", leimat Essien "Penny talk"illa aiva jäätävän kalliista (mutta ihanasta) Drkn pitsilaatasta. Laatta tuli maksamaan niin paljon, että meinasin samantien pistää sen kehyksiin. :'D Onneksi laatta on hyvä!Violetti ja mustat viivat. En löytänyt suoria vintyylejä mistään, joten korvasin viivat siksakki vinyyleillä. :D Lakka on Picture Polishin "Karma", siksakki on Zoyan "Storm"illa. Niinkuin "näkyy", ei kuviota erota kunnolla. Haaste oli hylätty :( "No eihän noi näy mihinkään". Ei näkyny, pidin näitä itsekkin epäonnistuneina.

Noniin, nyt o edes muutamat kynnet julkaistu. Saman verran odottelee julkaisua. Yritän taas ottaa itseeni niskasta kii. Jepjep. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti