perjantai 24. huhtikuuta 2015

Lakkaukset ajantasalle

Yllätän kaikki, mukaan lukien itseni ja bloggaan jo toisen kerran tällä viikolla :D. Läjäytän kaikki kuvat kerralla! Joten valmistautukaa jäätävään kuva määrään (ja kuiviin kynsinauhoihin :/). Kolmet kynnet on kuvattu kahdesti, mutta huomaatte varmaan mistä syystä olen näin tehnyt.Colors by Llarowen "Love, actually". Haastekynnet jälleen, punaista ja mustia viivoja. Koska vinyylit oli edelleen hukassa, päätin korvata viivat leimaamalla nimettömään pitsi"viivat" Lily Annan laatasta 09. Muissa kynsissä pitsikuviot Chez Delaneyn laatasta 004. Leimauslakkana Konadin helmiäismusta. Näistä tykkäsin ja pidinkin monta päivää. Se kostautui kynsien värjäytymisellä. :( Tyhmä unohdin näiden vaativan ainakin 2 kerrosta aluslakkaa. Haaste oli joka tapauksessa hyväksytty.Sitten tulikin pääsiäinen ja olis tipuja pitäny tehä. Päätin ettei tipuja tule ja otin esiin ILNP:n kevätkokoelman "Timeless vow"in. Päälle leimasin jotain "pääsiäiskoristeita" Leslyn laatasta LS-119 Essien "Good as gold"illa. Olen haalinut kaikki Essien mirror metallics kokoelman lakat leimaukseen ja suosittelen niitä lämpimästi! Kaikki leimaa täydellisesti ja enpä ole juuri muita leimauslakkoja enää käyttänyt. Vaikka toki niitä muita olis kasa tuolla lipaston pohjalla.


Lakka joka oli itsestään niin nätti, etten viittinyt ees koristella. Il etait un vernisin "Beyond words".


Haastekynnet, valkoista ja mustia pääkalloja. Picture Polishin iiiihana "Lakodom" pääsi vihdoinkin kynsille ja hurmaannuin täysin. Herkän lakan seuraksi leimasin pääkalloja Konadin helmiäismustalla Sugar Bubblesin laatasta 023. Lopuksi lisäsin strassit. Haaste hyväksytty, toki kuulemma strasseja ei olis pitänyt olla. :D Näistä tykkäsin kovasti, kerrankin leimat onnistu hyvin. Oikean käden leimatkin onnistu jo toisella yrittämällä. Ensimmäisellä kierroksella leimat meni vinoon ja sen vielä kruunasi päällylakka joka levitti leimat. Onneksi toisella kertaa leimat onnistuikin tosi hyvin, joten eipä se ekan kerran tohelointi enää haitannut. 


Siniset haastekynnet. Koska kielsin viivat, pallot ja pääkallot, tuli "käskynä" kukat. Lisähaasteena oli, että lakan täytyy olla "normaali" eli ei mitää holoja tai glittereitä. Meinasin alkaa itkemään. Miten voin lakata jollain "normaalilla" lakalla? Lakkalipastosta löytyi kuitenkin H&M:n "Blue my mind". Siitä se idea sitten lähti. Kauan hukassa olleet suorat vinyylit löytyi ja niin mä sitten tuhrasin nuo pystyraidat kynsille. Raidat on Kikon "429"llä tehty. Lopuksi vielä ruusudecalit ja kynnet oli valmiit. Aikaa meni semmonen 2 tuntia. Toki välissä oli mietintätaukoja. Sain kimalteet anteeks ja kynnet hyväksyttiin :D :D. Rankkaa tämä tämmönen "miellyttäminen". x)


Haasteena vihreä. Enempää vaatimuksia en suostunut ottamaan vastaan, koska mulla oli jo jonkin aikaa muhinut idea vihreistä kynsistä. Pohjalla on Picture Polishin "Hercynia" ja muut osiot on tehty Opin "Here today.. Aragon tomorrow suede"lla ja saman merkin "Live and let die"lla. Näistä tuli kivat vaikka vihreä onkin vähän outo väri kynsillä. "No on kyllä vihreät" oli vastaus, kun kysyin onko tarpeeks vihreät. Joten tulkitsen haasteen hyväksytyksi. Tuo Opin suede lakkahan ei ole oikeasti kiiltävä, vaan se kuivuu mattapintaiseksi. Kokoelmaan kuuluu 6 lakkaa joista olen saanut haalittua itselleni 5. Lakat ovat harvinaisuuksia ja viimeisin hankintani "We'll always have Paris suede" maksoi.. aika monen monta euroa. Ei puhuta sen hinnasta enempää. :DLopuksi lakkaus joka on edelleen kynsillä. Dance Legendin "Holy diver" on osa merkin "Wow prism" kokoelmaa. Turha kait mun on sanoa, et tämä on jäätävän nätti lakka, niinkuin kokoelman muutkin värit. Aiemmin täällä on nähty "Danger, danger" ja "Party time". Mut eivät nämä näihin rajotu, kokeilematta on vielä muutama :D. Pitsidecalit joita käytin oli erittäin erittäin huonoja. Ne ei tarttunut kiinni, seilasivat vain eestaas kynnellä. Päällylakka pysäytti seilauksen, mutta myös söi nimettömän decalin. Tästä syystä siinä on tupladecali. Heitin loput suoraan roskiin. Pyh!

Noniin! Nyt ollaan täysin ajantasalla ja kaikki lakkaukset on esillä. Tämähän on melkein ennenkuulumatonta :D. Mut ei hätää, kyllä näitä tuonne kertyy. x)

7 kommenttia:

 1. Ooh, mä niin edelleen haluan ton Holy Diverin, se on ihan mieletön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen hommaamaan! :D Ne on kaikki iha mielettömiä, tämä on ainoa jonka jotenki sain kuvattua "oikean" näkösenä.

   Poista
 2. Oi nuo valkoset pääkallokynnet on ihanat! :3 Samoin nuo raitakynnet, vautsivauu ja Holy Diveri on aivan sairaan kaunis lakka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Holy Diver on ihana, tänää tuli postissa saman kokoelman High Hopes ja ainaki tikulla on söpö ku mikäki :)

   Poista
 3. Aivan ihania kynsiä :3 mikäs haaste on kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mun henkilökohtainen haaste, miespuolinen kaveri antaa värin ja "mallin", mä yritän toteuttaa jotain :D Äsken tuli väriksi vaaleanpunainen ja silmät.. Saa nähä :D

   Poista