sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Violetti viikko

Vappukin meni ja pian on kesä. Ihanaa! Sen kummempia vappukynsiä en kyllä jaksanu väsätä, alla olevilla Emilyillä mentiin :). Tämän Emily de Mollyn "Illumine"n hommasin Llarowelta, kun siellä oli kaikki tuotteet -20%. Ja onneksi hommasin, ohan se ny vaa aivan jäätävän kaunis!Leimat on Emily de Mollyn laatasta EDM14, leimalakkana toimi Essien "Nothing else metals". Tämäkin lakka leimaa hyvin, mutta kuivui niin nopeasti laatalle, et piti iha vauhdilla leimata. Alko iha naurattaa, ku hirveellä vauhdilla levitin lakat, pyyhin ylimääräset ja asetin leimasimen. Muut sarjan lakoista ei oo kuivanu niin nopeasti kuin tämä.


Emilyn jälkeen ajattelin nopeasti vaihtaa lakat ja siirtyä kotoa muualle. No hommahan ei taas mennyt niinkuin elokuvissa :D. Lakat ei suostunu kuivumaan millään vaikka pikakuivattajaa käytinkin. Pikkurillin kynnen lakkasin 3 kertaa, ennenkuin suostui pysymään. Kynsivinyylit tarttui lakkaan ja meinasin jo heittää hanskat tiskii ja poistua kotoa ilman lakkoja. Tosin sekään ei ollut vaihtoehto, joten piti vaan odottaa ja hengittää syvään.... Lakkoina A-englandin "Lady of the lake" ja Fun Lacquerin "Storge (H)".


Viime marraskuussa törmäsin kynsilakkajouluvaloihin, joista Janna oli tehnyt postauksen. Tilasin pullot välittömästi ja jouluvalot hain seuraavana päivänä. Pullot tuli muutama päivä ennen joulua ja Jannan ohjeilla mullekkin saatiin värkättyä valot. :D Ai miksi ne nyt vasta näkee päivänvalon? No koska niitten ympärillä on ollut 100 pulloa kynsilakkaa :D. Nyt kun vihdoin sain järjesteltyä myytävät, pysty nämäkin laittaa päälle. Suosittelen värkkäämään, nämä on kyllä nätit ^^.

2 kommenttia:

  1. Ihanat noi jouluvalot eikä ees haittaa yhtään että kohta on jo juhannus :D! Sulle ois haaste mun blogissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei juhannukseen ole ku kuukausi :D Minäpä kattelen haasteen :)

      Poista