lauantai 12. syyskuuta 2015

Pyhä Yrjö

Torstaina koitti töihin paluu, vihdoinkin flunssa alkanut hellittää ja henki kulkee. Keskiviikko iltana havahduin klo 22.30 siihen, että kynsillä on swatchien jämät ja nukkumaan pitäis mennä, jotta jaksaa aamulla töihin. Mies oli menossa nukkumaan ja koska oma pää kumisi tyhjyyttä, pyysin häntä sanomaan jonkun värin. Odotin keltaista, vihreä oli kuitenkin vastaus. Minä toivottelin miekkoselle hyvää yötä ja aloin penkomaan lakkalipastoa. A-Englandin Saint George on aiemmin blogissa esiintynyt täällä. Nyt päätin antaa Pyhälle Yrjölle uuden mahdollisuuden. Kynnet lakkasin keskiviikkona, mutta koristelut toteutin vasta torstaina (koska oli oikeasti pakko nukkuakki välissä :D).


Saint George on kaunis tummanvihreä hololakka. Halusin ehdottomasti koristella kynnet, koska en ollut pitkään aikaan mitään koristeluja tehnyt. Aluksi mietin leimaamista, mutta laiskuus iski ja aloin selaamaan waterdecalkansiota. Selailtuani aikani alkoi jo epätoivo hiipiä mieleen, mitkään kuvat ei tuntunut sopivan. Viimeisellä sivulla tuli vastaan pelastus, kuvissa näkyvät waterdecalit. Olen useamman kerran miettiny, miksi olen ostanut decalit joissa on vihreätä "nämä sovi mihinkään", väärässä olin. Decalit on tehty tämän lakan seuraksi.


Ylin kuva varjossa, alempi auringossa. Tykkään lakasta ja tykkään vielä enemmän koristeluista. Yksinkertaisen nättiä! Nämä on niin hienot, etten malta poistaa lakkoja, joten mennään näillä vielä pari päivää! :D "Säästyneen" vapaa-ajan ajattelin käyttää lipastojen järjestelyyn... :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, tykkäsin tosi paljo ite näistä, vaan nyt pitäs lakata uudet :)

   Poista
 2. Ihana lakkaus ja tosi hyvin sopii nuo decalit tuon lakan kanssa!
  Itsekin hankin Saint Georgen muutama kuukausi sitten enkä ole vielä "ehtinyt" sillä lakata muuta kuin swatch -tikun. Nyt kyseinen lakka on pyörinyt mielessä jo niin pitkään, että pakko saada se pian kynsille. :D

  VastaaPoista
 3. Wautsi, todella kaunis yhdistelmä! Ja tää lakka on hurjan nätti ♥

  VastaaPoista