keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Koristelematta paras?

Sairastuvalta päivää. Meikäläinen taas vaihteeksi viettäny aikaa kotona, tällä kertaa selkä on pysyny kasassa, mutta flunssa on vaivannu jo useamman viikon. Antibiootit on jo syöty, penisilliinit vuorossa ja kortisooni yrittää pitää keuhkoja auki. Keuhkoputkentulehdus ja poskiontelontulehdus. Kyllä kelpaa. :( Mun työhön kuuluu puhua mahdollisimman paljon ja sepä ei näissä taudeissa hyvin onnistu, koska ääni on painuksissa ja pahimmassa tapauksessa kadoksissa. Nojuu, mut tässäpä tämän kertaset kynnet:


ILNP "Masquearade", päällä saman merkin "My private rainbow (S)". Väri ei ollut mun juttu ja lakka onkin jo myytävissä. (Kannattaa tsekata muutkin myytävät, sinne päätyi vaikka ja mitä ;)).


Picture Polish "Imperial" on hyvin violetti lakka, en saanut kuvattua lakkaa sellaisena, kun se on. Hassusti kuultaa kynsi läpi, vaikka lakka kyllä peitti ihan hyvin.


Colors by Llarowen "Dirty Diana" varjossa....


ja ilta-auringossa. Vahva holo, kaunis lakka!


Lopuksi lakka, jonka ostin korvaamaan Picture Polishin "Sizzle"n. Sizzle oli siitä jännä lakka, ettei sopinut mun ihonväriin ollenkaan eikä se suostunut peittämään. Sizzle muutti keväällä Tamperelle ja kuulemani mukaan voi oikein hyvin siellä ja käyttäytyy kuin unelma.. Tiiä sitte mikä minussa oli vikana :D Yllä on kuitenkin Bow nail polishin "Doll everyone", joka sopii mulle! Tosin peittävyyden kans oli vähän ongelmia, 6 kerrosta riitti :D Seuraavalla kerralla laitan ehdottomasti alle jonkun cremen. Muuten menee huumori. Bow:n lakan ostin täältä.

Tämä oli tällä kertaa tällainen tylsä postaus, en ole koristellu lakkauksia, koska ne eivät ole pitkään kynsillä joutaneet olemaan. Olen kokeillut iiiiison määrän lakkoja, joten koristelut olis ollu turhia, kun lakat vaihtui niin nopeasti. Lakkakokoelma on pienentynyt melkein puolella, syytän tätä flunssaa. :D Mut onneks olen korjannut tilannetta ja tilannut muutaman ihanuuden, jotka ovat vasta tulossa..

P.S: Mitäs tykkäätte uudesta ulkoasusta? Mä ainaki ite tykkään, kiitos Dimavarienille jälleen kerran! ^^

2 kommenttia:

  1. Nätti ulkoasu. :) Ja uu tuo eka on just ihana lakka, nami kans tuo holo. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla. :) Masquerade saiki jo uuden kodin, toivottavasti sekin saa hyvän kodin. :D

      Poista