lauantai 22. elokuuta 2015

Kesäkin saapui!

vaan olishan tuo voinut saapua jo aiemmin. Josko sit skipattais syksy ja syyssateet.. Jooko? :D Tässäpä uusimmat "tuotokset":


ILNP "Happily ever after" jäi koristelematta, mutta halusin silti julkaista kuvan näistä. Auringossa lakan holoisuus tulee esiin, kun taas varjossa näkyy kultahitulat.


Haasteena harmaa ja timantit. Lakkana Essien "Cashmere bathrobe" joka nyt näyttää harmaalta, vaikka aiemmin mielsin lakan melkein vihreäksi. Tämä lakka on nähty täällä alkuvuodesta 2014. Noniin ja sitten ne timantit... Yritin 3 kertaa leimata timanttia ja sit meni huumori. Mies katteli vieressä leffaa ja välillä pyöritteli päätä mun tuskailulle :D Eipä siinä, minäpä päätin laittaa "pari" strassia ja kuvassa lopputulos. Mä tykkäsin näistä kynsistä vaikka menikin vähän överiksi.


Lopuksi Colors by Llarowen "In another dimension" joka taitaa muuten olla mun ihan ensimmäinen Llarowe. Lakkasin tällä huhtikuussa 2014, mut kuvat oli surkeat ja en ikinä lisännyt niitä blogiin. Nyt päätin antaa lakalle uuden mahdollisuuden. Blogger vääristää lakan värin, se on oikeasti tummempi ja taittaa vihreeseen. Decalien päälle lisäsin Sally Hansenin "Sea-ing stars"ia. Nämä on edelleen mulla ja tykkään. :) Oli tarkotus tänään lakata uudet kynnet, mutta en malttanu vielä luopua näistä.

Olin tuossa melkein 4 viikkoa tilaamatta lakkoja, mut nyt olen "ryhdistäytynyt" ja odottelen malttamattomana posteljoonia.. Kaikkea kivaa on tulossa! :) :)

4 kommenttia: