keskiviikko 12. elokuuta 2015

Leimoja, strasseja ja decaleita

Kas blogi täytti 2 vuotta, kylläpä se aika rientää. 2 vuotta sitten olen kertonut olevani "glitterhiiri". Se ei kyllä pidä enää paikkansa, glitterit ei kiinnosta pätkääkään, mutta holot... <3


Tässä hyvä esimerkki siitä: hairahduin taas Glam Polishin lakkoihin. Tämä "BANG!" maksoi liikaa ja pullon nähdessäni pelotti mitä tuleman piti. Onneksi ei ollut hutiostos. "BANG!" on ihana!


Pitkästä aikaa pyysin haasteen, "punaista ja leppäkerttuja" oli vastaus. Tässä China Glazen "Hey sailor" leimattuna Konadin helmiäismustalla. Leppikset on Moyoun laatasta Princess 10. On mulla muuten yks haaste vielä takataskussa, jota en ole vielä suorittanut. Maastokuviokynnet. Kyllä mä ne vielä joskus rykäsen! (Saan kuulla niiden puuttumisesta viikoittain :D)


Dimavarien hehkutti Picture Polishin "Nemesis"stä niin kauan, että mun piti se myös hommata. Mun on pitänyt jo kauan tehdä leimadecaleita ja päätin semmoset näihin tehdä. Hommahan menee yksinkertaisuudessaan niin, että leima "nostetaan" leimasimeen, odotetaan hetki, väritetään se osa mitä halutaan ja taas odotetaan hetki. Lopuksi leiman päälle (leimasimelle) lakataan päällylakka ja annetaan kuivaa. Tämän jälkeen lakataan kynnet, irrotetaan decali varovasti leimasimesta ja asetetaan kynnelle haluttuun kohtaan. Lopuksi vielä päällylakka ja siinäpä se. :D Decalin alle on lakattu Orlyn "Mirrorball". Decali onnistui mielestäni yllättävän hyvin, vaikka ekaa kertaa teinkin. Tosin tuo repesi irrotusvaiheessa, mut silti sen sai laitettua ja revennyttä kohtaa ei huomaa. Päällylakan kanssa saa olla varovainen ettei decali leviä. Leima on Moyoun laatasta Sailor 04, leima Konadin helmiäismustalla. Väritin leiman pilkkutikun avulla. Kannattaa googlettaa selkeämmät ohjeet näihin! ;)


Käytii miehen kans heinäkuun lopussa Tamperella  kattomassa Sonata Arcticaa, Children of Bodomia ja Nightwishiä. Reissuun täytyi tietenki tehdä kynnet klo 23 edellisenä iltana, kun juna lähti seuraavana aamuna klo 5.. Zoyan "Storm" sai toimia pohjana ja koristeluksi valikoitui hyvin yksinkertainen hopeinen waterdecali. Lisäsin vielä 3 strassia.. Nämä menetteli. Eipä ollu aikaa enää tehdä uusiks. :D Niin ja reissu oli mahtava :)


Picture Polish julkaisi heinäkuussa 4 uutta lakkaa, joista omaa silmää miellytti "Bardot" ja kuvassa näkyvä "Allure". Lakka on asteen tummempi mitä kuva antaa ymmärtää. Itelläni ei ole mitään vastaavaa ja tykkäsin lakasta paljon. Päällä koristeena waterdecalit ja strassit.


Ystävä meni naimisiin ja häihin piti tietysti tehdä vaatteisiin sointuvat kynnet. Itselläni oli musta pitsimekko ja harteilla viininpunainen huivi. Lakka on Colors by Llarowen "Obsessed with Marilyn", päällä mustat waterdecalit ja strassit. Olen kuvannut kynnet päivänvalolampun alla ja lakan väri ei ole oikeasti noin "tylsä". Paremman kuvan olisi saanut auringossa, vaan kun ei aurinko paistanut. :( Joka tapauksessa kynnet sointuivat oikein hyvin mun vaatteisiin. Näitä lakatessa mies totesi mulle "Kulta, pitäskö sun lopettaa toi harrastus, ku sulla menee kokoajan hermot". Saattoi vähän palaa hihat noiden kanssa.. Ja tapani mukaan lakkasin nämä klo 23 edellisenä iltana, toki seuraavana aamuna herätys oli vasta 6.30..

Yllättävän paljon tullut lakkailtua punaisella, pitääpä alkaa etsimään muita värejä. Ehkäpä jotain syksyistä? Koska pian on syksy. :(

2 kommenttia:

  1. tosi nättei noi kaikki mieki haluun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei se ole ku hankkia ;) Mun lempparilakat noista o ehottomasti BANG! ja Allure :) Toki muutki on kivoja.

      Poista