sunnuntai 2. elokuuta 2015

Kiire, mikä ihana tekosyy!

No ei oo ees ja mulla mikää kiire ole ollu. Kuusi viikkoa virunu kotona selkäsäryn takia. Mut valoa näkyy jo tunnelin päässä, kyllä tämä tästä! :) Mutta mennäänpä asiaan, täs o "muutama" tovi menny edellisestä postauksesta ja lakkauksia kertyny. Osa on ihan vaa kokeiluja ilman mitään koristeluja, mut koittakaa kestää! :D (kuvia on paljon...)


Nämä kynnet jäi viimeksi esittelemättä. Haastekynnet, aiheena vaaleenpunainen ja silmät. Lakkasin ILNP:n "Flower girl"illä ja leimasin monstereita Cheekyn laatasta CH32 Essien "Good as gold"illa. Noil o silmät! :D Läpäsin haasteen, just ja just x). Hyvä minä! Lakasta on kaksi kuvaa ihan syystä, jonka varmaan huomaatte. Lakka on nätti ku sika pienenä. Tykkään.


Lakka on hillitty varjossa ja auringossa... vähemmän hillitty! :D Pikkasen meni muute aikaa miettiä miten toteutan silmät. Perhanan mies, no sillä oli ainaki hauskaa seurata mun pähkäilyjä :D. 


Picture Polishin "Desire"n ostin kirppikseltä. En tykännyt. En osaa sanoa miksi, mutta ei vaa napannut. Lakka onkin jo myyty. Lakka oli nätti, mut ei mun juttu.


Tamin "Skibo sunset", ihana pinkki! Leima on jälleen Essien "Good as gold"ia, mut laatasta ei mitää tietoa. Hups. :D Yritin kyl kovasti muistella, mut tyhjää lyö.


A-englandin "Rose bower", kaunis lakka, mut tämäki on vähän siinä ja siinä tykkäänkö väristä. Musta on tullu kauheen vaikea :D Water decalien keskelle lisätty hitusen Fun Lacquerin "24 karat diamond (H)"ta. Nämä menetteli.


Fun Lacquerin "Precious (H)" on mahdoton kuvattava ja lisäksi se on mahdoton poistettava. Lakka on pienen pientä glitteriä ja semmosen poistaminen vaati kärsivällisyyttä. Lakka on kuitenkin nätti, vaatii semmosen 4 kerrosta, et on peittävä. Ainaki mulla :)


Kerroin aiemmin seonneeni, kun nämä Glam Polishin lakat tulivat myyntiin. Whirlwindin tuotettua pettymyksen, aloin epäilemään kahta muutakin lakkaa. Pistin kokeiluun tämän "Below zero"n ja tykästyin! Whirlwind on jo saanut uuden kodin, mutta tämä ei muuta mihinkään. Vielä olisi yksi kokeilematta, nimittäin "Polar lights". Odotellaan sen kanssa vielä, nyt just ei nappaa vihreät kynnet.


Haasteena oranssi ja mustat kolmiot. Jälleen kerran mentiin sieltä, mistä aita on matalin. El Corazonin "Andesine" ja mustat kolmion malliset strassit. Kuulemma kelpas, kiitos! :D


Karsin alkukesästä (mikä kesä?) paljon lakkoja myyntiin ja tässä on Glam Polishin "Dreamgirls". Epäilin suuresti tätä, mutta loppujen lopuks tykkäsin ja tämäkin sai jäädä kotiin.


Tässä toinen kokeilu, kyseessä Crowstoesin "Indian summer"ista. Lakka päätyi aluksi myytäviin, mutta tulin toisiin ajatuksiin ja poistin sen myytävistä. Näinkin voi käydä.


Color by Llarowe "No, I'm still tacky" strasseilla. Päällylakka tappoi lakan kauneuden. Pöh. :(


Dimavarien alkoi keväällä hehkuttamaan tätä Emily de Mollyn lakkaa, "Garnet fire"ia. Tuskin on mitenkää epäselvää, et meikä oli aivan mukana, kun tämä vihdoin tuli myyntiin Meimeille. Leima on Emily de Mollyn laatasta EDM13. Ja ei varmaa tarvitte mainita millä lakalla on leimattu.. Nimittäin sillä samalla ku aiemmissakin :D

Noniin!!! Kylläpä oli taas vaikeeta saada tämäkin tehtyä, huhhuijjaa :D Oon jo onneksi editoinut kuvat valmiiksi seuraavaa postausta vaille. Jos ei menis 3 kuukautta niiden julkasimiseen.... No joka tapauksessa sairasloma ja kesäloma on loppu, huomenna töihin.

2 kommenttia: