lauantai 24. elokuuta 2013

Galaksia?

En ehkä ihan just kestä. Dermosilin kynsilakanpoistoaine haisee ruusulle. En tykkää, en ollenkaan tykkää. En tiiä lähtiskö jos oikein hinkkais saippualla. Pakko yrittää. Ei tästä muuten ilman päänsärkyä selviä. Note to my self: älä osta tätä enää, hajun takia!

Teinpä tuossa torstaina elämäni ensimmäiset galaksikynnet. Ensiksi mokasin koko homman ja uusiks meni lakkaukset. Ideana oli my little pony, eli söpön väriset kynnet.


Tähdet meni iha puihin huonon pensselin takia. Tai olikohan syy lakkaajas, en osaa kyl nyt yhtään sanoa ;) Pohjalla kuitenki Sally Hansenin  Sgt Preppy, töpöttelyväreinä Essie Bikini So Teeny ja Dependin lakat 210 ja 227. Mavalan Whitellä nuo pilkut ja "tähdet" :) Ostin torstaina myös Essien alulakan Rock Solid. Sitä aion toistaiseksi ainakin käyttää, tässä päällä Sechte Viten pikakuivattaja. 

Cittarissa on -20% alessa Essiet plussakortilla. Siel on myös tarjous Lórealin Color Riche lakoista, 3kpl/12 euroa. Tämäkin siis plussakortilla. Hyvät tarjoukset, aion todellakin mennä hyödyntään nää. Tai siis hyödynsinkin jo, alulakka tarjouksesta. Sally Hansenkin näytti olevan tarjoukses, plussakortilla. Tämä ei todellakaa ole mikään maksettu mainos. Ainoastaan huomautus, käyttäkää tämmöset tarjoukset hyväksi :D Seppälässä on kynsilakat ainakin toistaiseksi "ota 3, maksa 2" tarjoukses. Olen ite hakenut 6 Nails sarjan lakkaa ja olen todella pettynyt! 3 niistä palautan huonon sudin takia. Sudissa on liian pitkiä karvoja tai on muuten vaan huono. Ei hyvä! Jätän toistaseksi ostamatta koko lakat, niin huonolle tuntuivat.


Tässä on yksi osa kynsiäni. Eli meidän koira. Joka lakkauksessa on osa tätä kaveria mukana. Aina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti