tiistai 20. elokuuta 2013

Kesäloman ostokset

Kas heti vierähti hyvä tovi, ennenkuin ehdin koneelle istahtaa. Päätin ihan ekana kertoa mitä kaikkea hienoa kesälomareissuilta löytyi! Myöhemmin sit kuvaa kynsistä :). Elieli:


Lähdettiin siskon kans käymään Tuurissa kyläkaupassa ja ensimmäisen kuvan 6 lakkaa vasemmalta oikealle on ostettu sieltä. Technic on löytö Vähänkyrön S-marketista -30% :) Kuvasta löytyy vasemmalta oikealle: Sensinity - 48 Roses (tuoksulakka), Wild n Mildin 102 Pink Panther, BYS:in All that glitters, W7:lta lakat 45 Sunrise, 87 Metallic Venus ja 97 Lava Flow. Technicistä en nyt saa selvää nimestä, kun ei sitä koko pullosta löydy. Aiemmin sitä googlettelin ja mielestäni löysinki nimen, mut nyt ei löydy. Noh kyseessä on oikein tumma violetti lakka.


Sitten päästään Vaasan löytöihin. Siis ensimmäisen kierroksen löytöihin :D Takana pari pulloa Seche Viten pikakuivattajaa Kicksistä. Edessä vasemmalta oikealle Wet n Mildin Matte lakka Seppälän alesta, väriä ei sen kummemmin kerrota, sitten tulee Isadoran 747 Oasis, Snow Crystalin 306 Nail care with ceramides sekä Dependin 315, jotka on hommattu Kicksin alelaatikosta. Golden Rosen 07, 01, 32 ja 19 on taas Seppälän alesta. Edessä on BikBokin 010 (?) Kyseessä kuitenki hilelakka jossa ainakin vaaleenpunaista, vihreetä ja punaista. Äkkiseltään näkyi myös turkoosia ja kultaa? En ole ehtinyt tuota vielä testaamaan.


Next! Nokialla/Tampereella ei shoppailtu niinkään paljon, mutta löytyi sieltäki rivin 3 ensimmäistä lakkaa vasemmalta katsottuna. Nokialta ostin Lorealin 828 Flashing Lilac, olin sitä jo useampaan otteeseen muualla hypistellyt. Tampereen Sokoksella käytiin pikaiseen ja alesta lähti mukaan Isadoran 758 Aquatic sekä Make up storen Nicklas. Nokialta palattiin takaisin Vaasaan. Rivin seuraavat 8 on ostettu Vaasasta. Biancon 3-packin vadelma, mustakulta/hopea shimmer ja punainen Biancon liikkeen alesta. Kicksiltä ostin Make up storen Blendan ja loput Dependit 369, 079, 324 ja 368 ostin Cubuksesta.


Mutta ei siinä vielä kaikki! Tässäpä vielä reissun loputkin lakat, eli Coralin Las Vegas sarjan 507 Black Jack ja 506 Elvis Vaasan Minimanista, (musta siis 507 ja sininen 506. Jolly Jewells 122 Seppälästä, Blue My Mind H&Mstä, pieni glitterlakka on myös hennesiltä. Ei ole nimee tai numeroo. Sitten viellä Sally Hansenit, Sgt Preppy joka on ensimmäisenä iloisen -50% lappunsa kanssa on ostettu Vaasan Prismasta ja toinen, eli 640 Plum Luck alennuslappuineen on Vaasan Anttilasta.


No mutta lomalla on aina välillä luppoaikaa ja sen voi käyttää Facebookissa Kynsikoristekirppiksellä. Yllä ja alla loman aikana sieltä hankituista lakoista kuvat. :D

Jolly Jewells 107, 102 ja 112. Perfectin vaaleenpunakultahilelakka, Gina Tricotin 129 Sparkling silver ja 111 Top of the line sekä Perfectin punavihreeglitterilakka. Perfecteissä tekstit Venäjäksi, ei ymmärrä :D

Alla CK Fashion Color 57 ja 58, Nailed 37 Rust ja NYK Girls sydänlakka.


Noin. Tuossa siis reissun saldo. Parit lakat vielä hommasin kotia tultuani Seppälän alesta, 3 Nailsin lakkaa, kun oli tarjous "ota 3, maksa 2" Niistä enemmän myöhemmin. Tässäkin on jo liikaa :D Kaikki on iha itse omin pikku roposin ostettu, huh, en ees halua tietää paljonko rahaa meni.


Siinä vielä elämäni ensimmäinen sieniliukuvärjäys :D 3 väriä, pohjalla Sally Hansenin Sgt Preppy, välissä Lorealin Flashing Lilac ja kärjessä Dependin 369. Ihan ei mennyt niinkuin elokuvissa, mut olis huonommanki tuloksen voinut saada :). Näillä kynsillä palataan töihin.

Kesälomakynsistä myöhemmin oma postaus, aika simppelillä kuviolla menin, aksenttikynsiä tein koko loman. Mutta nyt, vi ses!

2 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja. Miten ihmeessä tuollaiset liukuvärjätyt kynnet tehdään? Ne ovat huikean ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lakkasin eka pohjan, sit töpöttelin sienellä välivärin ja sen kuivuttua, töpöttelin kärjen. Oon joskus ostanut Kicksiltä Dependin sieniä jotka tarkotettu tuohon hommaan. Toiset käyttää esim. meikkisienen palaa ja ne tuntuu ajavan saman asian. Mun on pitkään pitänyt kokeilla liukuvärjäystä, nyt oli aikaa :)

      Poista