sunnuntai 25. elokuuta 2013

Ranskalaista mattaa, vähä kimallusta.

Voihan ebay. Ihan sattumalta sieltä löytyi O.P.I:n Pink of Hearts 2013 paketti. Emmä tiiä, joku käytti kyl nyt mun PayPalia ja se saatoin olla minä itse. Oho. Miten tässä nyt taas kävi näin? :D Verkkokaupat on kyl pahoja, niihin pääse koska vaan. Itse tulee käytyä sillon kun on tylsää. Usein koneella istuminen on tylsää. Ja se näkyy myös mun visa laskussani. No mutta, rahaa tulee kun käy töissä! Jotenkin tätä tilannetta on itselle perusteltava :D

Facebookin kynsikoristelut ryhmä ei yhtään auta mua. Ryhmä täynnä samanhenkistä väkeä; lisää kynsilakkoja?! KYLLÄ! Eilenkin joku tilas jotai glitteriä mun PayPalin kautta. Emmä tiiä, saatoin siinäkin olla itse osallisena. Ei näin, nyt kyllä lopetat.. eiku :D Meidän tietokonepöydällä on tällä hetkellä 34 kynsilakkaa. Hmm.. Pitää siis ostaa pöytä kynsiä varten? Eikös se sitä meinaa? Ei vaan, hengitä Heli hengitä. Ei ostella uusia lakkoja ainakaa pariin päivään, eihän? *puuuuh*

No niin. No mut eilen tein ranskiksen. Pohjalla Tiia Vanhatapion "Black Bird" mattalakka, näitähän tuntuu nyt saavan Seppälästä eurolla, käykää noutaas omanne, tähän riitti 1 kerros ja peitti. Kärjessä Gina Tricot "Blue bug" Sinertävän vihreä, en kyl sinistä saa esiin vaikka kuinka kynsiä kääntelen, putelissa tuo sininen kyllä näkyy. Hmph. Kiva lakka enivei, 1 kerros riitti, ei kuulla läpi. Ainakaan tästä lakkauksesta.


Niin joo ja tuo mahtava "kuviointi"! Lakka ei ollut ehtinyt kuivaa ja kuivasin käsiä, jolloin pyyhe teki ärsyttävän kuvion lakan pintaan. Päätin käyttää asiaa hyväkseni ja painoin joka kynnelle pyyhkeellä kuvion! Ei muuten näytä ollenkaan niin pahalle, ku vois kuvitella! Pikkurillin "railo" näkyy tässäkin kuvassa, olen siis penikkana murtanut pikkurillin ja tuo railo johtuu ilmeisesti siitä, että luunsiru painaa kynsipetiä tehden kuopan kynteen. Näin olen ainakin itse pähkäillyt. 


Hei nyt välis myös lomakynsiä! En tiedä oliko nää nyt kuinkahan monennet lomakynnet, mut nää tein kuitenkin Nokialla. Ostin sokkona Make Up Storen Nicklaksen ja perille päästyäni katsoin swatchit. Voi kökkö, täyttä lirua! No onneksi tilanne ei ollut niin paha kuin olisi voinut luulla! Pistin alle Golden Rosen 19 turkoosin ja päälle lakkasin Nicklaksen. Ihan hyvä siitä tuli! Tosin tuo Nicklas olisi vaatinut alle vaaleemman sinisen, mut tähän hätään sitä ei ollut. Aksenttikyntenä Isadoran Aquatic jonka päällä BYS:in All that glitters. Tykkäsin iha hulluna tuosta glitteristä. Pullosta en ees huomannu tuota pientä punasta hilettä. Kynnellä, ah! Auringossa näkyy tosi hyvin, voi aurinko, voi kesä. Voi syksy, voi paska. Mutta joo, jatketaan. Saatan lakata kynnet tänään. Jos jaksan. Kattellaan.

2 kommenttia: