sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Labradorinnoutajakynnet

Viikko vierähti nopeesti, kynsillä käväs Essien "Bachelorette Bash" jonka hommasin uutena huuto.netistä. No lakka ei todellakaan ollut uusi, mutta ihan ok kunnos ja lakatakki pystyi. Tykkäsin kovasti väristä, mutta unohdin kuvata kynnet O_o. Lisäsin torstai iltana kärkiin bilehileet ja silti unohdin kuvata kynnet. Oh crap. No seuraavalla kerralla sitten, väri oli niin muksa, et varmasti laitan uudelleen.

Yksi syy miksei kuvaa tullut on se, että onnistuin juhlinnan tuoksinnassa perjantaina katkasemaan vasemman käden etusormen kynnen. Auts. Onneksi puudutus on ollut tarpeeksi hyvä, kipua en ole huomannut. Harmitti tosin aamulla, mut onneksi muut kynnet on ehjät. Katkennut kynnen palanenkin löytyi laukusta (why oh why?), olisipa mun takkikin löytynyt :D Joka tapauksessa iski paniikki, pakko saada lakat heti pois. Vasta jälkikäteen aloin miettimään asiaa tarkemmin; oho, kuvat jäi ottamatta. No mut oli ihan kiva Essie tämä, 3 kierrosta ja hyvin peitti. Kuivumisesta en osaa sen enempää sanoa, kun en jaksa nykysin enää ootella, lyön aina päälle pikakuivattajaa.

Eilen pää sit taas kumisi tyhjyyttään ideoiden suhteen, loppujen lopuksi kello oli jo sunnuntain puolella, kun vielä koiraa ulkona käytin. Siellä sit välähti, labbiskynnet! Ostin viime syksynä Etsy.comin kautta arkillisen ruskeita labradorinnoutajia ja en ollut niitä vielä käyttänyt. Aloitin urakan lakkaamalla pohjalle Ciate:n "Rasberry Collins":in, sit alkoi väsyttään ja menin nukkumaan :D Tuo lakka kuivui oikein hyvin, en laittanut pikakuivattajaa koska jatkoin projektia aamulla. No alkuperäinen idea mureni kasaan, koska tarrat olivat suht suuria ja tarkoitus oli tehdä yksi aksenttikynsi, ei lyödä joka kynnelle koiraa. Löin mietintämyssyn uudelleen päähän ja loppujen lopuksi lopputulos on tällainen:


Labbiksen pohjana taas Sally Hansenin Sgt Preppy. Tassu on haparoiden väännetty mustalla Mavalalla dotterilla ja sydän napsittu H&M tarra-arkista. Taustalla tietysti sankari itse. 

Tein myös inventaariota lakkakokoelmaan. Yllättävän paljon löytyi lakkoja joista voin luopua. Johtuu ehkä siitä, että niitä on tulossa läjä lisää :D Joka tapauksessa inventaarion tekeminen oli välillä hyvinkin haastavaa:


Kolina vaan kävi, kun kaveri nukkui lakkojen päällä. Mahtoi olla hyvä nukkua, kuorsausta ja haukahtelua kuului vähän väliä :). Ens viikolla opettelen leimaamaan kynnet. Oikeesti. :D Lisäksi ajattelin tehdä marmoroinnin elmukelmua hyväksikäyttäen. Kunhan ehdin. :)

Ainiinjoo ja tulihan mulle tällä viikolla uusia lakkoja niinku esm. Opin 007 kokoelma hiekkalakkoja sekä ihanaaki ihanampi Ciaten paketti tuotii työpaikalle.. Lisää niistä ostoksista vaikka huomenna. Nyt ei jaksa enää :D Mut siel o esim Chalkboard Manicure paketti jota aion kokeilla seuraavaks.. :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, mäki tykkään näist.. ja vähä koirastaki :D

   Poista
 2. Voi itku miten ihanat kynnet ja sopii just heinosti labbiksen omistajalle <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihan mun näköset kynnet, tai oli. Tänään pitäs väsätä uudet :)

   Poista