keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kultaa, hiekkaa, sokeria.. ja tietysti glitteriä.

Hyi ku ulkona on kylmä. Brrr. Syksy tuli liian nopeesti, olsin tarvinnu sellaisen pehmeän laskun, lämpötila olisi laskenut pikkuhiljaa.. Viime viikonloppuna oli vielä ihan jees keli, päälle +15, tänä aamuna +1.. Toppatakki oli kaivettava niskaan, en olis muuten pärjänny. :'(

No mutta.. Viime torstaina pääsin vihdoinkin kokeileen Essien "Naughty Nauticalia". Olin tuota jo tovin etsiskellyt, kun oli päässyt useammasta kaupasta loppumaan. Pelastava enkeli löytyi toiselta puolelta Suomea, Essiet oli 6 euroa kipale siellä ja tämä enkeli haki mulle tuon Naughty Nauticalin sekä Avenue Maintainin. Torstaina ne molemmat sitten saapui ja tietysti "Naughty Nautical" pääsi ekana kynsille. Samana päivänä postikusti toi postilaatikkoon myös Sokoksen verkkokaupasta tilatun O.P.i:n "polka.com":in. Olin sitä myös haikaillut kauemman aikaa, joten pakkohan sitäkin oli heti päästä kokeilemaan:


"Naughty Nautical" peitti parilla kerroksella, ite kuitenkin laitoin kolmannenkin, ettei vaan jää kuultamaan läpi. Kuivattelut hoidin Seche Vitellä, niinku aina :D Tämä lakkaus pysyi hyvin kynsillä, sunnuntaina poistelin, kun yhdeltä kynneltä lohkes lakka mun teepussipaikkauksen päältä. Tilanteen olisi vielä voinut korjata, mutta siinä vaihees oli jo aika vaihtaa lakat. Varsinkin, kun olin käynyt Anttilassa kynsilakkaostoksilla; kotiin saapui 3 Isadoran Sugar Crush lakkaa "Osta 3, maksa 2" kamppanjan innoittamana. Kotiutin "Diamond crushin", "Love crushin" sekä "Ocean crushin".


"Love crush" on niin ihana! Pari kerrosta riittää, päälle menin nyt laittamaan O.P.I:n "Gold shatterin", ilmankin olis pärjännyt ;) Piti kokeilla tuota O.P.I:a, lakka oli paksuuntunut ja ohentelin sitä sitten Seche Restorella. Onnistuin näköjään, hyvä niin. Eipä noita crackle/shatter lakkoja tuu enää kovin usein käytettyä. Tuolla laatikossa on "Gold shatter" sekä "Black shatter". Näitä kynsiä jaksoin katsoa tasan yhden päivän, sit oli pakko päästä kultakynsistä eroon. Halusin päästä kokeileen "Ocean crushia", mutta en halunnut lakata pelkästään sillä. Hetken mietittyäni ja helmeriä pengottuani löytyi monenlaista sinistä ja lopputulos on tässä:


Etusormen ja pikkurillin kynnellä on Gina Tricotin "Petrol" alla ja kärjessä Golden Rosen "Jolly Jewells 114". Keskisormen kynnellä O.P.I Mariah Carey "Get your number" ja nimettömän kynnellä Isadoran "Ocean crush". Tuo "Get your number" ei säväyttänyt, kuvassa 3 kerrosta ja vieläkin kuultaa läpi. "Ocean crush" vaati kans 3 kerrosta, mut sen jälkeen oli mun silmään hyvä. Tuo "Get your numberin" huono peittävyys tuli yllätyksenä, aiemmin olen kokeillut "Cant let go":ta ja se peitti hyvin muutamalla kerroksella. Ehkä mä kokeilen tuota uudelleen joku toinen kerta. Kuva tosin on huono, en saanut millään oikeita sävyjä napattua. Kynnet on oikeasti tummemman väriset, kun mitä kuva antaa ymmärtää.

Huomenna täytyy poistella nämä sinisävyt ja miettiä seuraavaa lakkausta. Teepussipaikkaus on taas pettänyt, joten sekin täytyy korjata. Siitä lisää seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti