perjantai 27. syyskuuta 2013

Femme Fatale, perjantai illan kokeiluja.

Niinhän siinä kävi, että jäi minnikynnet pariksi päiväksi, vaikka postilaatikkoon tupsahtikin eilen Harlow & c/o lakkatilaus. Hinnottelin koko illan kirppisvaatteita, enkä todellakaan jaksanut alkaa enää sen jälkeen poistaa hileitä kynsiltä. Vaatteita lähti taas kolme laukullista, toivottavasti jollekkin kelpais ^^.

Tilasin viime lauantaina 3 Femme Fatalen lakkaa, "Cloudburst","Burning Blossom" ja "Winter Hyacinth" tuolta Harlow & c/o verkkokaupasta. Lakat siis lähti maanantaina Kanadasta ja oli mun postilaatikossa torstaina! Olin aivan älyttömän yllättynyt näin nopeasti toimituksesta. Nuo on niin huikean kauniita... Ah! Jokaisen euron arvoisia.. Visa vingahti, luottokunta kiittää.


Kauan mietin, että mikä näistä lähtisi ensimmäisenä kynsille. Törmäsin Seppälän Nailsin lakkaan vahingossa (en ole näitten fani, eikä tämä ole helmeriin päässyt) ja sen värin perusteella päädyin keskimmäiseen, eli "Burning Blossom"iin. Kuva vähän valehtelee, lakka on persikan värinen.. no mutta tässä lopputulos:


Kynsillä 3 kerrosta tuota Femme Fatalee, peittävyys hyvä. Saa nähdä miten nuo hileet taas irtoo, meni huumori edellisten hileiden irrottamisessa. Nailsin lakan alle pistin kerroksen Mavalan "White"e, koska tiesin jo, ettei tuo Nails peitä. Mut näistä tuli kivat, tykkään väristä todella paljon. Tuskin nuo toisetkaan mitään huonoja on :) Niistä enempi toisella kertaa, näillä mennään ainakin huominen.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti