lauantai 5. lokakuuta 2013

Sinistä ja roosaa, roosa nauhaa.

Viikko taas vierähtänyt, oon kyllä lakkaillut kynsiä, mut tää syksy syö naista, kauhea väsy vaan kokoajan :( No joo, vikinä seis ja asiaan.

Viime lauantaina lakkailin kynnet liilaksi kynsikirppikseltä ostamallani Pretty & Polishin "Tart"illa, kuvat jäi ottamatta, joten eipä niistä sen enempää. Tiistaina oli aika vaihtaa väriä ja kynsille tupsahti taas sinistä. Oho. Kynsille pääsi Essien "Avenue Maintain" joka oli juuri niin ihanan sininen kuin olin sen kuvitellutkin olevan. Kynsien päissä on miittikirppikseltä ostettu Essencen "Circus confetti". Varmuuden vuoksi tungin hileitä oikein urakalla. :D Aksenttikynteen lakkasin Trindin sinistä CC188 joka on googlen mukaan nimeltään "Blue Lagoon". Trindin päälle pistin Kone Helsingin (Flormarin) hololakan 821. Se ei kyllä erotu tästä kuvasta yhtään. Kalat ja kasvi on kynsitarroja jotka oon kynsikirppikseltä ostanut. Essietä ja Trindiä kynsillä 3 kerrosta. Tässä lopputulos vielä (ilman minkäänlaista holoefektiä):


Lakkojen poisto oli onneksi yllättävän helppoa; glitteriä oli niin paljon, että ne lähti klöntissä pois :D Trindin lakka värjäsi aluslakasta huolimatta kynnen vihreäksi :( Kalat ja kasvi ei halunnut irrota, joten niitä hinkutin urakalla. Parin päivän päästä olikin aika tehdä roosa nauha kynnet. Olin edellisenä viikonloppuna pistänyt taas haisemaan ja tilaillut lakkoja. Loveit verkkokaupasta saapui tämä turhan kallis Deborah Lippmanin "Sweet Dreams" jota siis kuvassa kaikissa muissa paitsi nimettömässä. Nimetön on lakattu Opin "Pinking of you"llä, sen päälle laittelin Ceasarshopista tilattu Color Clubin "Snow-flakes". Koko homman "kruunas" Opin roosa nauha tarra. Tarrahan siis kuului tämän Opin tämän vuoden roosanauha settiin. Ja en taas saanut efektiä näkyviin. Olen kyllä niin surkea kuvaaja! Lippmanin lakkaa käytin 4 kerrosta ja silti kuulsi läpi. Ens kerralla pistän jotain alle. Muuten ihan kiva, ehkä hivenen paksua. Opista ei ole mitää pahaa sanottavaa, 3 kerrosta peitti mainiosti ja lakka levittyi hyvin. Tykästyin myös tuohon CC:n lakkaan. Olen myöhään herännyt ja vasta nyt innostunut flakieslakoista.


Nyt ei ole kynsillä mitään ja pistänkin tästä nyt mietintämyssyn päähän, et millä seuraavaks lakkais. Niin monta kaunokaista, niin vähän aikaa.. eiku.. Nojoo, katotaan mitä tuolta löytyy. :)

P.S ihan ite omin rahoin nuo olen hommannut. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti