sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Saksalaisia sävyjä OPI:n mukaan.

Sunnuntai-ilta ja jäätävä väsy. Ajattelin ensiksi siirtää postauksen huomiselle, mutta menköön. En sais kuitenkaan vielä unta :S Joten jatketaan "saksan vahvistusten" eli O.P.I:n Germany collectionin lakkojen parissa. Vuorossa oli "Danke-Shiny Red", levittyi hyvin, kuivui nopeasti, peitti hyvin. Hieman jäi näkvyiin raitoja, mutta niistä pääsi eroon päällylakalla. Tässä kuvaa:


Kaikissa pohjalla tuo O.P.I:n punainen, keskisormella lisänä Kone Helsingin GL03, nimettömällä Isadoran "Love crush" strassien kera ja pikkusormella (vaikka mitään ei näykkään) oli Essien luxeffects "As gold as it gets". Valitettavasti tuota Essietä ei paljoa tuosta näy. Tuo "Love crush" ei myöskään tullut esille niin kauniina toisen lakan päällä, kun mitä se pelkästään ite on. Nämä tein lauantaina.

Sunnuntaina valitsin seuraavaksi saksalaiseksi "Schnapps out of it!", jälleen kerran levittyi ja peitti hyvin. Kuivuminenkin oli jees, mutta aika monelle kynnelle ilmestyi pieniä kuplia O_o. Tein dottertoolilla pilkkuja Rimmelin "Aurora" ja Isadoran "Diamond crush" tekstuurilakoilla. Väsymys näkyy hienona kohdistamisena; pisteet on vähän missä sattuu :) Alla kuvaa:


Kuplimisen sain talttumaan pikakuivattajalla. Mulla on nyt ollut viikon verran testissä Merenedin pikakuivattaja, jonka sain kynsimiitistä. Ihan hyvältä tuo vaikuttaa, haju on vaan ihan mahoton. En ole vielä osannut päättää tykkäänkö siitä vai enkö. :D Näillä kynsillä mennään huomiseen ja katsotaan sitten, jaksanko vaihtaa seuraavaan. 

Tilasin hätäpäissäni vielä pari saksalaista Sokoksen verkkokaupan alesta, ihastuin näihin niin. Saa nähä miten paketti nyt saapuu, tuskin on parannusta pakkauksessa. Samalla tilasin myös Isadoran "Candy crushin". Ei ollut verkkokaupassa vielä uusia sävyjä. "Wine crush" himottaa. Tämän viikonlopun aikana paloi taas "kivasti" rahaa, kun innostuin vähän shoppaileen. Tilasin esim. 300 tikkua, aattelin tikuttaa lakkani. Aiemmin olin sitä mieltä, ettei mun tarvi noita tikuttaa, mut nyt oon tullu toisiin aatoksiin. Katotaan sit mitä mieltä olen, kun ne tikut saapuu ja pitäs alkaa hommiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti