keskiviikko 23. lokakuuta 2013

OPI tykitys jatkuu, seuraava!

Vuorossa "German-icure by OPI". Kaunis punainen, pullossa näyttäisi hohtavan kultaa. Lakkailin 2 kerrosta illalla ja lisäilin aamulla vielä päällylakan. Yksi kynsi kupli taas, joku tässä nyt mättää. En anna periksi, olen ihan varma, että kuplat ovat omaa syytäni. Joka tapauksessa lakka levittyi hyvin ja kuivui nopeasti. 2 kerrosta peittää oikein hyvin. Rakastuin tähänkin lakkaan. Huii :) Blogger vääristää lakan värin todella pahasti, oikeasti on paljon tummemman punainen. Alkuperäisessä kuvassa näkyy punaisen tummuus, mutta tässä näyttää lähinnä kirkkaan punaiselle :S En osaa vielä ladata muuta kautta kuvia, mutta pitää kyllä alkaa etsimään vaihtoehtoja.

OPI:n lisäksi päätin taas kokeilla onneani leimasimen kanssa. Tässäpä tulos:


Olen todella huono leimojen kanssa, mutta nämä näyttää jo ihan kivalle ^^. Leimasin ja leimalakka on Konadin, leimauslaatta tilattu Nailz Crazeltä. Päälle sutasin vielä Konadin päällylakan. Ostin noita Konadin leimatuotteita keväällä 2012, mutta muutaman epäonnistuneen leimauksen jälkeen ne jäi käyttämättä. Nyt olen hommannut niin monta uutta leimauslaattaa, että on pakko alkaa harjotteleen :D

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, lähdenpä koiran kanssa tuonne sateeseen. Huomenna vuorossa seuraava saksalaisvahvistus by OPI.

2 kommenttia: