maanantai 16. syyskuuta 2013

Pohjois-Pohjanmaan kynsimiitti 14.9.2013


Lauantaina 14.9.2013 olin elämäni ensimmäisessä kynsimiitissä. Liityin Pohjois-Pohjanmaan kynsiharrastajiin n. kuukausi sitten ja ilokseni huomasin heillä olevan miitti tulossa. Ilo muuttui ensiksi harmistukseksi, ilmoittautumispäivä oli jo mennyt. Onneksi kuitenkin tilaa oli ja pääsin mukaan. Teemaksi oli valittu viidakko. Teema aiheutti pari harmaata hiusta, koska ideoita ei ollut. 

Koitti kaunis lauantai päivä, vähän ennen klo 14 lähdin köröttelemään kohti Oulun matkahuoltoa, oltiin naisten kanssa sovittu tapaaminen klo 14.15 matkahuollon pihaan. Siellä jo kaksi neitiä oottelikin ja kun vielä minun lisäksi saapui viimeinenkin kyytiläinen, hypättii me koko porukka Johannan auton kyytiin ja suunnattiin Heidin luokse. Virallisesti miitti alkoi klo 15.00.

Miitti oli toinen laatuaan ja osa porukasta tunsikin jo toisensa. Meitä oli kuitenkin uusiakin mukana, joten aloitettin esittelemällä itsemme, kerrottiin vähän itestä, mistä on kynsiharrastus lähtenyt liikkeelle jne. Oli mukava kuulla mistä muitten harrastus oli alkanut. Kun oltiin tutustuttu, siirryttiin ruokapuolelle, nam!


     

Tarjolla oli 3 eri pizzaa sekä salaattia. Jälkkäriksi Meerin tekemää Baileys juustokakkua ja muita herkkuja. Kaikki oli aivan älyttömän hyviä, lihoin varmaan kilon tuon päivän aikana 8) Kuva on "hieman" epäselvä, koska otettu Lumia 920:sellä ja mun kuvankäsittelytaidot ei ole parhaimmasta päästä :) Mut eikö tuosta nyt selvää saa ^^ kait. Illan emäntä Heidi oli hoitanut kaikki syömingit ja juomingit, kiitos siitä. Kulut jaettiin tulijoiden kesken, tietysti.


Syönnin jälkeen istuttiin taas alas ja rupateltiin kynsistä, jokainen kertoi vuorollaan omista viidakkokynsistä, miten ne on tehty ja kuinka monta harmaata hiusta ne aiheutti, eiku.. :D 

(kuva lainattu: Something Can Go Wrong)

Sit muistettiin meidä puuhapussukat ja siirryttiin niiden jakoon. Toinen Heidi kertoi mitä kaikkea me oltiin sponsoreilta saatu;

Mimax: viiloja, fimoja, kyniä, vetoketju-siirtokuvia
Blippo.com: fimoja, tarroja, strasseja/hileitä, karkkia ja avaimenperiä
Adenina: siirtokuvia, leimauslaattoja, Dependin lakka, niittejä ja alennuskoodeja
Mereneid: päällyslakkoja, viiloja, hileitä, tarroja.

Suuri kiitos sponssien hankkijalle ja sponsoreille itselle! Adeninan alekoodi menee käyttöön jahka seuraava palkka tulee, sitä odotellessa :)


Kuvassa oman pussukan sisältö, oikein kivoja juttuja tuli :) Parempaan kuvaan en pystynyt, koska paikalle saapui linssilude: (erittelen nuo vielä eri postaukseen, ilman koiran tassuja)


Pussukoiden jaon jälkeen oli kirpparin vuoro, alkoi kova kuhina pöytien äärellä. Pääsin eroon muutamasta lakasta, mutta hankin tilalle "muutaman" lisää. Leimauslaattojen määrä kasvoi myös, joten pakko se on alkaa harjotteleen. Eihän se nyt voi olla niin vaikeeta?! Eihän? Kirppistelyn jälkeen istuttiin vielä alas ja juteltiin kaiken maailman asioista. Arvontaakin oli, tosin allekirjoittanut ei tapansa mukaan voittanut mitään :D Kun kello läheni kahdeksaa illalla oli aika lähteä kotiin. Aivan uskomattoman hieno reissu! Kiitos kaikille ihanaisille naisille päivästä/illasta, oli mukava tutustua teihin! :) Talvella uudestaan!

Ja vielä omat kynteni; banaaniteemalla mentiin, aksenttikynnellä Rimmelin 280 Sunshine, muilla kynsillä HappyHandsin "Banana Stand". Tarrat löytyi arkista jonka olen hommannut kynsikirppikseltä ja apinat kuuluvat Madakaskarin decali joukkoihin jotka tilasin Etsystä. 


Lisää miitistä muitten blogeissa, niissä myös parempia kuvia ;) Miitissä mukana Yhtenä iltana, Something can go wrong, 40 kynttä, Kädet tärisee, Teannan oma paikka, Pinkkipantteri, It's nail time!

8 kommenttia:

 1. Hih, nuo apinat oli kyllä hauskat:D Tuossa kuvassahan näkyy jopa ne banaanitkin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se hyvä että ne näin kuvasta ees näkyy :D Poistin kyl heti kuvan oton jälkeen, ei jaksanu enää apinoita kattella :)

   Poista
 2. Olipa mukava postaus :) Ja olihan meillä mukava päivä! Lisää tällaisia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella mukava päivä, onneks mahduin mukaan :)

   Poista
 3. Kiva nähdä kuvanakin sun kynnet, en hahmottanu livenä yhtään noita banaaneja tai apinoita. :D Oli kyllä niin kiva miitti, ois voinut vielä pidempäänkin höpistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Seuraavalla kerralla pitää ehkä alottaa vielä aikasemmin, ni ehtii höpistä enemmän ^^

   Poista
 4. Ihanat kynnet ja hauskoja tuollaiset miitit!

  VastaaPoista