sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Muikeeta galaksia!

Eilisissä glittereissä oli alla kynsikoristekirppiksen huutiksesta huudettu Etude Housen "peel off" lakka. Näppärästi irtos tänään lakat, 2 kynnen lakat irtos yhdellä "repäsyllä", muut paloina.  Tosin kun olin sen peeloffin laittanut, venyi ja vanui se pohjalta kun pistin liilan päälle. Saa nähdä millainen tuo "atomic purple" on tuon jälkeen. Toivottavasti ei menny pilalle.

Nyt on uutta galaksia kynsillä: Emily de Molly "Dark Forces" jonka alla on kerros JC:n blackiä.


Tuo JC:n musta yllätti, yhdellä kerroksella peitti! En edes muista milloin oon tuon ostanut. Onko JC:ssä muka kynsilakkoja myytävänä? Näköjään joskus on ollut. Mustan päällä 2 kierrosta "Dark Forcesia". Nyt irtos isojakin hileitä, kun aiemmas ei tullu ku 1.. Tykkään!! Tää ei ollu niin paksua kuin "Cosmic Forces". Mukavampi lakata tällä. Päälle heitin SV:n pikakuivattajan.

Nää lakat maksoi "kivasti", muttei kyl harmita, että hankin. Nää molemmat on tosi ihania lakkoja. Nämä siis tilasin Llarowelta, pari viikkoa kesti toimitus.

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet ja nyt pakko ottaa selvää tuosta peel off-lakasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on useammalla firmalla myytävänä, ei vaan taida olla ainakaa vielä Suomessa kaupois myytävänä, netistä pitää tilata. Jotkut tekee ite erikeepperistä ja vedestä sekotusta.. (Jos nyt ihan oikein muistan) Ite en ole kokeillu sekotella :D

      Poista