keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Koristeluja ja koristelukiukkua.

Oon tässä kolmena iltana yrittänyt koristella kynsiä. Joka ilta homma on menny täysin puihin, eikä tämäkään ilta ollut poikkeus. Alkaa pikkuhiljaa ottamaan nuppiin tämä uskomaton vastustaminen. Seche kuplii/venyy/vanuu/kutistaa, decalit hajoaa suurinpiirtein siitä, että hengitän niitä päin, tarrat samaten.. Lakat on joko liian paksuja tai liian ohuita.. Huokaus.

Eilen taas kiristi vannetta, koristelut meni päin honkia ja jouduin jälleen poistamaan koko lakkauksen. Päätin tämän jälkeen lakata pelkällä Zoyan "Storm"illa, joka on nähty myös täällä. Tein ehkä viikon parhaimman päätöksen, jätin kynnet koristelematta. Mutta kuinkas sitten kävikään, koitti tämä ilta ja huomasin kaipaavani koristeluja kynsille. Opin "I snow you love me" löytyi helmeristä ja 1 koriste aksenttikynteen muuttuikin tällaiseksi:


Ihan kivat joo, vähempiki olisi voinut riittää. Lopetan kiukuttelun tähän ja jätän kertomatta kuinka kivaa mulla oli tuon aksenttikynnen kanssa :D Onneksi sain suurimmat kuplat ja rutut ojennukseen.. Muuten voisi harmittaa vielä enemmän...

Muistakaas blogin facebook sivut.. Instagramistakin löydyn nimellä Heliumia. Niin ja huomatkaa mahtava edistysaskel! Bloglovinkin mukana pelissä :D Pinterestiinkin yritin tutustua, mutta siinä ei tullut edistystä... x)

4 kommenttia:

  1. Mää en tiennytkään, että musta lakka voi näyttää nuin kauniilta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tuo Zoyan Storm on tosi kaunis lakka, vielä kauniimpi se on luonnossa kun kuvissa. Mun valaistuksella ei pääse kukoistamaan :) Tuo pullo näyttää vähä osviittaa siitä, miltä tuo oikeasti näyttää.

      Poista