torstai 20. helmikuuta 2014

Vinyylitarrat testissä

Mun nailsvinylsit tuli jo viime viikolla, mutta vasta tän viikon tiistaina mä "ehdin" niitä kokeilemaan. Viime viikolla oli kiire tehdä ystävänpäiväkynnet ja ne säilyi hyvänä aina maanantaille asti. Viikonloppuna ei ollut aikaa uusia lakkailla. Mutta takaisin niihin vinyylitarroihin: ensimmäistä kertaa mä törmäsin näihin Sinneyn blogissa ja kiinnostus näitä tarroja kohti heräsi välittömästi. Sinneyn postauksen aikaan tarroja ei saanut, joten jäin kyttäämään niitä ja kävin harva se päivä kokeilemassa onneani, joko tarroja jo saisi. Kun vihdoinkin kauppa taas aukesi, oli tietenkin palkkapäivä toive vain ja tilausta tehdessä joutui käyttämään järkeä. Vaihtoehto "älä tilaa" ei tullut kuuloonkaan. Tarrat eivät ole missään nimessä kalliita, mutta valikoima on laaja :)


Tilasin chevroneita ja suoria "raitoja". Tarrat tuli perille parissa viikossa. Postien osuus oli kaikki 0,75 $. 


Aksenttikynnen pohjalla on L`oréal Color richen "Boudoir rose"ja sen päällä Essien "A cut above". Kun lakka oli varmasti kuiva (itse käytin pikakuivattajaa), asettelin vinyylitarrat kynnelle. Tämän jälkeen lakkasin koko kynnelle Opin "Ate berries in the canaries"iä. Sitten vaan tarrat irti ja lopputulos näkyy yllä :) Loput kynnet on lakattu myös tuolla Opin ABITC:llä. Kuplat johtuvat jankkiintuneesta Sechestä, en löytänyt uutta pulloa mistään ja nuo "pohjalimat" ovat aiva mahdottomia jopa restorella.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä tarroja! Tarrat pysy hyvin kiinni, mutta irtoaa myös leppoisasti, kun irrottamisen aika koittaa. Helppo tapa koristella kynnet :) Seuraavaksi ajattelin kokeilla tehdä raitoja. Tuossa arkissa on eri paksuisia raitoja, niinku kuvasta näkyy.

Postailin facebookkiin taas kasan ostoksiani. Vanhoja tilauksia on paukkunut tasaiseen tahtiin laatikkoon. Uusiakin tilauksia on tulossa, Adenina valitettavasti lopettaa ja heillä on meneillään loppuunmyynti. Kannattaa käydä vilkasees tarjonta, itse olen jo 2 tilausta sinne tehnyt. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti