keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Iiris ja Asteri

Sunnuntaina klo 23.00 tajusin, että aamulla pitää töihin ja mul ei ole kynnet lakattu. Piti äkkiä keksiä jotain. Hetken mietittyäni muistin kesällä tilaamani termoholot. Heinäkuussa lainasin Dimavarienin omistamaa "Are you a good witch?"iä. Ihastuin lakkaan niin lujaa, että tilasin sen itselleni. Plus pari muuta termoholoa :D Ja tässä niistä toinen; "Iris illusion". Kyseessä on Liquid sky lacquerin vaaleansininen termoholo, joka muuttaa värinsä violetiksi kylmänä.


Kuvassa kynnet lämpimänä. Päälle tein glitter liu'un Kbshimmerin "Happily ever aster"illa. Tuo glitteri on kyllä niinku tehty tämän holon kaveriksi! Värit sopi hyvin yhteen.


Nyt ei ollut mitään ongelmia saada kynsiä pysymään kylmänä. Ei ole enää helteitä "häiritsemässä".


Kynnet kylmänä, pikkurillin kynnestä näkee eron, siinä kynsi osittain lämmin. Tykkäsin tästäkin termoholosta vaikka aluksi ärsytti tuo vaaleansininen ja toivoin, että värit olisivat olleet toisinpäin. Tuohon kuitenkin tottui ja nuo glitterit lisättyäni olin erittäin tyytyväinen. Töihin en maanantai aamuna päässyt, koska flunssa vei tämän naisen lääkäriin ja sitä kautta sairaslomalle.

Muttamutta! Mitäs tykkäätte blogin uudesta ulkoasusta?? Dimavarien suunnitteli mulle tämän ja tykkään iha sikana ite! Täydellinen! Mut kertokaa tekin, onko teksti selkeetä (en nyt tarkoita tekstien sisältöä ;)), löytyykö kaikki "tarvittava"? Kaikki palautteet otetaan vastaan, myös rakentavat! :D Joten tell me!

4 kommenttia:

 1. Kyllä teksti on selkeää ja ulkoasu kivan pirteä :) ja laukkauskin on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu! Tämmönen pinkki "lookki" sopii mulle :D

   Poista
 2. Nää on kyllä nätit kynnet ^_^
  Ja tää uusi ulkoasu on aivan mahdottoman ihana! *ehkä vähän kade* ;)

  VastaaPoista