sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Nudekynnet

Meinasin jo hiihtää unten maille, kunnes tajusin, et nyt on sunnuntai ja haasteen toiset kynnet julkasematta. Instagramiin tosin ne julkasin jo eilen.. Mut tässä vielä nämä bloginkin puolelle :) Ensimmäisen viikon toinen haaste on "nude" kynnet.. Mulle tuli välittömästi mieleen kokeilematon Kbshimmerin hololakka "In bare form". Tämä on kyllä kaunis nude holo, peittää kolmella kerroksella ja käyttäytyy nätisti. Sitten oli koristelujen vuoro..


Ostin jo alkuvuodesta Too fancy lacquerin "Chocolate gold" holon, mutten ole raaskinut sitä käyttää. Fiksua eikö totta? Nyt kuitenkin päätin ottaa itteeni niskasta kii ja kaivelin leimasimen esiin. Leimat on Cisi&Sisin Series 1:n laatasta 02. En muista yhtään miten törmäsin tuohon nettikauppaan, mut olivat juuri avanneet ja postit oli tuolloin ilmaset. Ja visahan vingahti siihen suuntaan. Tosi nättejä kuvioita, harmi, et nyt postit on jo aika korkeat, ei tuu tilattua uudelleen (settejä on useampia).


Ylemmässä kuvassa kynnet salamavalon kera ja alemmassa päivänvalossa. Aurinko ei sattunut paistamaan juuri tänä kyseisenä päivänä, niin kuvat on huonoja.. :( Tykkäsin (näistäkin) tosi paljon ja kerrankin olin tyytyväinen leimaustulokseen. Ehkä mä vielä joskus opin leimaamaan kunnolla! :D :D

Belegwen jutteli blogissaan, että hän skannasi kaikki leimalaattansa ja laittoi ne pinterestiin. Nyt niitä on sitten helppo selailla sieltä käsin. Minä tietysti asiasta innostuin ja kävin ostamassa skannerin. Ehm. Taisin heti ensimmäisessä kommentissa Belegwenille mainita olevani tyypillinen "perse edellä puuhun" taktiikkaa käyttävä ihminen. Nytkin se toimi. Tai siis ei toiminut. Asensin skannerin klo 17.30 ja klo 22.30 annoin periksi. En saanut yhtäkään laattaa skannattua kunnolla. Aluksi skanneri skannas vähän mitä sattui. Sen jälkeen se skannasi suurinpiirtein. Sitten se tilttas. Asensin sen paristi uudelleen. Sain sen taas toimimaan. Laatu oli ja pysyi huonona. Annoin periksi. Ehkä joku toinen kerta, mut ei tänään :D Minä niin tykkään, kun hommat toimii!

Mut nyt nukkumatti kutsuu, eli mun täytyy lakata kynnet. Koska nyt on kuitenkin sunnuntai ja klo on 23.00, täydellinen aika alkaa miettimään lakkauksia. Oikeesti, ei oo muuten helppoa olla meikäläinen. Moro!

4 kommenttia:

 1. Ääks! Toivottavasti sä saat sen homman pelittään ja laattakuvat onnistumaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole toistamisee kokeillu, liian tuoreessa muistissa säätäminen :D

   Poista
 2. Siis mitäh?? Oot käyny ostamassa skannerin?? o_O
  No voi hele siun kaa :P
  Miun pitää kyllä nähdä livenä tää lakka, luulen ettei kuvat näytä lakan todellista kauneutta? Vaikka onhan nämä näissäkin kuvissa vallan upean näköiset ^_^
  Niin että millonkas keität miulle kahavit? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä, semmonen tuli hommattua :D Kahvit? Sulle? No koska oot tulos :D

   Poista