tiistai 30. syyskuuta 2014

Toisen viikon toinen haaste

Auttamattomasti myöhässä, tiedän!! Nämä on kuitenkin viime viikolla lakattu, en ole vaan ehtinyt postaileen yhtikäs mitään. Muka kaiken aikaa kiire, en tiedä vaan minne. Joka tapauksessa viikon 2 toinen haaste oli "Peculiar inspiration" eli outo/erikoinen/mikälie inspiraatio. Aluksi mulla oli täydellinen idea ja myhäilin tyytyväisenä.. Kunnes tajusin ettei mulla ole leimalaattaa missä on luita.. Se siitä inspiraatiosta. No aikani pohdittua keksin idean, sateenvarjoni!


Sateenvarjo on ostettu Lindexistä ja se on tummansininen päältä ja alla on tummansinistä jossa punaisia sydämiä. Lakkasin kynteni Essien "After school boy blazer"lla ja sen jälkeen tuli iso kysymysmerkki, koska mulla ei ole punaisia leimalakkoja. Joten nämä on leimattu Isadoran hiekkalakalla "Love crush". Päällä Opin mattalakka, vanhalla Essien mattalakalla ajattelin heittää vesilintua. Nämä oli hankalat kuvata, koska nuo leimat katosivat kuvissa pohjan sekaan. No yritys hyvä kymmenen! :D Leimat on Bundlemonsterin laatalta H18.

Olen ihan ajallaan haasteen suhteen, kolmannen viikon ensimmäiset kynnet ovat jo valmistuneet ja poistuneetkin. Mäpä postailen nekin, kunhan taas ehdin istahtaa tähän. Huomenna ehkä. Ehkä. Katsotaan. :)

3 kommenttia:

 1. Mie erotin leimat kun klikkasin kuvaa isommaksi :)
  Onhan vaan nämäkin nätit! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tosiaan erottuu paremmin, kun avaa kuvan suurempana.. pohjan sininenkin näkyy sit, äkkiseltään näyttää mustalle.

   Poista