sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kolmas viikko toden sanoo?

Tämä oli  vaikea viikko. En onnistunut ollenkaan. Ärsytti. Ärsyttää edelleen. Kuvatkin epäonnistui. Buu! Mut pakkohan nämä on julkasta, kun kerta on leikkiin lähtenyt! :D Eli kolmannen viikon haastekynnet, olkaa hyvä:


The heart of autumn


Essien "Stylenomics" alla, leimattu A-englandin "Briarwood"illa. Leimat on Cici&Sisin laatalta 03. Piti sit kokeilla matatakki taas. Hyvä mä. Edit: hyvä huomio tuosta kimalluksesta facebookin puolella, välissähän on tietysti (taas) INM "Northern lights". Sen ois muute voinu jättää pois. Mut onneks lisäsin, enempi o aina parempi ja todellakaa ole näin.


Something blue


"Perse edellä puuhun" tekniikka on edelleen lähellä sydäntä ja sitä olen tässäkin käyttänyt. Alla Emily de Mollyn "Indigo flow", leimat Golden Rosen Rich color 01:sellä Bundlemonsterin laatasta 506. Tämmöstä tällä viikolla. Hyvin meni, eiks je.. (not).

4 kommenttia:

 1. En miä nää näissä mitään epäonnistumisia, tykkään molemmista lakkauksista! :)

  Huomasin, että sun kynsiä ei taida vielä tuolla missään linkupeissa olla. Käy ihmeessä linkittämässä omat postaukset aina kuhunkin haasteeseen jonkun meidän kolmen blogeista, niin pääsee sitten kaikki helpommin ihailemaan sunkin haastekynsiä ja saadaan kuvat mukaan galleriaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei ole mun linkkejä, kun en osaa niitä linkittää :D Onko jossai ohjeet, en ole ikinä tuommosta laittanu :)

   Poista
 2. Mie tykkään näistä molemmista :P
  Hitto kun näkyis nuissa matatuissa syksykynsissä paremmin toi leima niin ne olis täydelliset! ^.^
  Miun pitää laittaa siulle ohjeet tuohon linkittämiseen ;)

  VastaaPoista