sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Roosa nauha

10.10 vietettiin Roosa nauha -päivää ja toki mun piti tehdä teeman mukaiset kynnet. Aikaa oli tuskasen vähän, joten ajattelin tehdä jotain simppeliä. Niin ainakin luulin tekeväni. Mulla oli 2 lakkaa joita mietin pohjalle, Opin "Panda-monium pink" ja jo aiemminkin nähty "Mod about you". Koska Pandan korkki ei inahtanutkaan, oli päätös helppo, valitsin "Mod about you"n. 

Lakan koostumus (jännä kyllä xD) ei ollut muuttunut miksikään helmikuun jälkeen. Se on edelleen paksua ja kaljuuntuu ensimmäisellä kerroksella mutta tasottuu toisella. Valitettavasti mulla ei ole enää Seche käytössä, INM pikakuivattaja ei todellakaan taltuttanut tätä lakkaa. Siitä syystä muutamalla kynnellä näkyy kolhuja. Pöh. Nimettömän jouduin tekemään kokonaan uusiksi, kun siinä seikkaili lakat vielä tunnin odottelun jälkeen.


Kynsillä nähtävä glitteri on ihan tuore ostos, ostin sen kynsikirppikseltä edellisen huutokaupan aikana. Ostin samalla Zoyan "Sansa"n ja koska pihinä en halunnut maksaa posteja yhdestä lakasta, ostin vielä tämän Spell polishin "Invisible forces"in samaan kuoreen. Tuo on niin ihana, mutta haisee aiva hirvittävälle! Leima on Nfu ohn #63lla Bundle monsterin laatasta 321. Nämä simppelit kynnet aiheutti mulle pari harmaata hiusta, ärräpäät lenteli ja uhkasin lopettaa koko harrastuksen. Eli tosi simppelit oli. Onneksi lakkaukset loppujen lopuksi kuivui ja pääsin nukkumaan. Tykkäsin väristä ja tuo glitteri sopi täydellisesti "Mod about you"n kanssa.

En ole unohtanu haastetta, koitan saada julkastua tämän viikon haastekynnet mahdollisimman pian! :)

4 kommenttia:

  1. Juu usein sitä kuvittelee et nyt pääsen helpolla ku teen ihan simppelit, mut toisin käy :D Kynnet on yksinkertaisen kauniit. Mulla oli "pöytälaatikossa" kolmetki Roosa Nauha- kynnet suunniteltuna, mut tänä vuonna pääsi käymään niin, et ne jäi kaikkien kiireiden vuoksi kokonaan tekemättä :/ No, ompahan ens vuodeksi valmiit sävelet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäki tein nämä klo 22-01 välisenä aikana, aamulla piti seiskaks töihin, hieman väsytti. Totetutat ens vuonna sit :) Mulla ei ollu mitää ideaa, aiva tyhjä pää, hyvä kun nämä sain aikaseks.

      Poista