keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Ihania lakkoja ja lempi tekniikoita.

Juu, nyt täytyy myöntää, oon auttamattomasti jäljessä haasteen osalta. Kynnet olen siis tehnyt kyllä, mutten ole ehtinyt niitä julkaista. Koskahan tämä kiire loppuu? Ehkä sitten, kun muutto on valmis. Ja tavarat paikallaan ja.. dream on.. No mut, koitetaas höpistä vähempi ja julkasta enempi x)

Viime viikon aiheena oli "love this technique" ja "the one that never got on nails". Molemmat viime viikon haastekynnet menee näihin kategorioihin. Eli tuplahaastekynnet! Oon kone! Kumpikaan lakka ei ole aiemmin ollut mun kynsillä ja mun lempitekniikat näkyy myös, eli decalit, glitterit ja leimaus. Tuloksiin:


Ensimmäisessä kuvassa ILNP "Cutie pop", aivan supersöpö vaaleenpunainen holo. Lisänä decali rusetti ja nimettömässä bloggarilakka "Better not waste". Tämä bloggarilakka kulkeutui mulle jännää reittiä, Nanne oli käymässä Iloveme messuilla ja oli kertonut aiemmin käyvänsä siellä nimenomaan perjantaina. Lauantaina iski tajuntaani tosiasia, että bloggarilakkoja myydään paikanpäällä ja minä tosiaankin haluan tämän kyseisen yksilön. "Itkin" ääneen instagramissa, että "yhybyhyy, nyt se Nanne jo kävi ja yhyyy, en saa tätä". Tunti myöhemmin soi puhelin, Nanne kysyi hakeeko hän tuon lakan. No tottakai! Ja nyt se on mulla ja onhan se nyt ihana. Kaikki mun lempparivärit yhdes glitteris, hii! "Cutie pop"ista vielä sen verran, et oli suht ohut lakka, kuvassa kolme kerrosta ja osittain tuntui, että kuulsi silti läpi. Mut kyse voi olla taas mun kynsistä.. :D


Viikon toiset haastekynnet, alla Colors by Llarowen "Independence day" joka kuivuu hiekkaiseksi, kynsillä 3 kerrosta. Päällylakka silottaa pinnan välittömästi ja hiekkaisuus katoaa. Leimat on Cisi&Sisin laatasta 06 Dependin lakalla, joka ei leimannut kovin hyvin. Kuvista kuitenki erottaa hentoisen leiman :).

Noin! Taas on yksi viikko postattu, onneksi on seuraava jo puolessa välissä ja miittipostaustakin pitäis puuhata. Viime sunnuntaina (26.10.2014) oli Oulussa miitti johon minäkin taas osallistuin. Teen tosiaan siitä oman postauksen, kunhan vaan ehdin, ensiksi hoidan muuton alta pois, jottei sitä tarvi stressata. Miittikynnet toimii toisina tämän viikon kynsistä ja tuun ne julkaisemaan haastekynsinä. Semmosta tällä kertaa, nyt vietän hetken tekemättä mitään ja sit voikin mennä jo nukkumaan.

14 kommenttia:

 1. Noi vaaleanpunaiset on söpöt! Ja on nuo sinisetkin, mutta vaaleanpunainen/pinkki on mun lempiväri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään pinkistä enemmän, silti mulla kasvaa sinisten määrä huimaa vauhtia. Ja yllättävän usein sininen päätyy kynsille. :)

   Poista
 2. Ihanasti sopii tuo bnw tuohon :)

  VastaaPoista
 3. Ihana sininen! Itse en kuvitellut olevani sinisen tai vihreän ystävä mutta tikutusprojektin myötä olen huomannut, että kummasti vaan on eniten tikkuja niiden purkissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyl tosi kaunis. Mulla on kans kertyny paljo sinisiä ja vihreetki ruvennu lisääntymään :D

   Poista
 4. Mä tykkään taasen enempi noista sinisistä :P Mullakin kasvaa uhkaavasti sinisten lakkojen armeija, vaikka en koskaan ole erityisemmin ajatellut pitäväni sinisestä :D Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on kuitenkin iha nätti kynsillä, vaikka ei olekkaa se ihan normaalein väri siihen :)

   Poista
 5. Onhan kyllä söpsöt noi pinkit, tytsykynnet ^.^
  Onko noi siniset nyt ne mihin sait inspiksen Lidlissä? ;)
  Ihanat! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on just ne! :D Kokeilen toiste paremmalla leimauslakalla :)

   Poista
 6. Oi kun on kauniita kynsiä! Noi siniset on kyllä mun lempparit näistä, tosi kauniin sävyiset, ja hopeinen leima kruunaa jäisen talvisen tunnelman :) Vautsi! Tosi kiva tää sun blogi muutenkin, liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista