sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Oulun miitti 26.10.2014

Vihaan muuttamista! Aaargh! Ensimmäinen muutto on nyt kuitenkin suoritettu ja uusi asunto kuin pommin jäljiltä. Sentään vanha siivottu ja huomenna käyn luovuttaas siitä avaimet. Sen jälkeen vanha asunto jääkin odottamaan talon purkua :(. Ensi keväänä siihen rakennetaan uusi hieno talo vanhan tilalle. Tylsää tuommonen. Mutta eteenpäin.

Viime sunnuntaina oli miitti ja en ole siitä ehtinyt teille vielä kertomaan. Syy on muutossa, se on vienyt aikani täysin. Olen yhdet kynnet ehtiny tällä viikolla lakkaamaan ja niistäkin unohdin ottaa kuvat. Enää ne ei ole mitenkään kuvattavassa kunnossa, joten se siitä sitten. Buu. Mut se miitti, pysytään asiassa! :D

Pohjois-Pohjanmaan kynsiharrastajien 4. tai 5. miitti järjestettiin viime sunnuntaina 26.10.2014 Oulussa yhden kynsiharrastajan kotona. Meitä kokoontui 14 naista paikalle. Aluksi meille pidettiin Oriflamen esittely, jossa kerrottiin kaikista uutuuksista joita heille on tullut. Samalla popsittiin herkkupöydästä herkkuja, Estrella toimitti meille vaikka mitä herkkuja, sipsejä ja pähkinöitä, eikä saa unohtaa dippejä! Nam!

Kuvat: Dimavarien

Kun esittelyt oli ohi, alkoi kuhina sponssituotteista. Sponssituotteet oli jaettu pinoihin ja pinot numeroitu. Jokainen veti itselleen numerolapun ja sitten kiireen vilkkaan kävi noutamassa saaliinsa:
Kuva: Krista

Mun saalis oli tämän näköinen! :D

Kuva: Dimavarien

Aivan älytön määrä kaikkea! Vau! Teen tuotteista oman postauksen, kunhan vaan ehdin taas istua alas :) Tuotteita on niin paljon, että niistäpä et ihan hetkessä postausta kirjota :D

Meillä oli myös kisa kenen kynnet ovat kauheimmat (koska teemana Halloween). Itse en ehtinyt kauheasti kynsiini panostaa, vaan tein ne hetkessä. Halusin verenpunaiset kynnet joten katseeni kääntyi taas Colors by Llarowen "The mighty red baron"in suuntaan. Aiemminhan tämä on nähty täällä.

Aksenttikynnen lakkasin Gina Tricotin "White"lla ja "veritahrat" on tehty aiemmin mainitulla baronilla ja Powder perfectin "Fading tapestry"lla. Tekniikkana oli hyvin yksinkertainen "kuivasuti" eli kaikki mahdollinen ylimääräinen lakka pois sudista ja sit loput kynnelle.

Kuva: Dimavarien

Nanne voitti kisan karmeilla kynsillään! ^^ Kisan jälkeen oli vielä arvontaa, jossa minäkin (ihme kyllä) voitin. Arvontapalkinto oli Gina Tricotin pikakuivatussuihke. Pitääkin kokeilla sitä ensi kerralla, kun lakkaan kynnet. Muuten aika menikin syödessä herkkuja (pöydän antimien lisäksi oli tarjolla suolaista piirakkaa) ja höpötellessä tyttöjen kanssa. Illan koittaessa kääntyi auton nokka kohti kotia hurjan saaliin kera.
Tässä vielä ihanat sponsorimme!


Kiitos sponsoreille ja järjestäjille! :)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nii on, näkee kavereita ja saa höpötellä kynsistä ja kynsilakoista, miitit o iha huippuja :)

      Poista
  2. Olihan meillä kyllä mukava päivä :)

    VastaaPoista