torstai 27. marraskuuta 2014

Jotain muuta.

Olen mä puuhaillut muitakin kynsiä, kun vaan haastekynsiä. Melkeinpä se on ollut niin, että haastekynnet on tökkiny, kun haluaisin vaan lakkailla omiani :) Joten tässä kolmet kynnet, jotka olen tehnyt parin viimesen viikon aikana. Ei tarvi ihmetellä miksei haaste etene :D


Picture polishin "Darcy" on musta hololakka. Leimasin päälle Barry M:n kultaisella kuvion Infininty nailsin laatasta 80. Kuvassa "Darcy" näyttää vihreälle, mutta se on kyllä musta. Ja kaunis musta onkin. Picture polishilla on kyllä niin paljon kauniita lakkoja, tällä hetkellä mulle on tulossa "Lakodom" ja "Paris". Niitä odotellessa :)


Tässä on Dance legendin "Danger danger", aivan uskomattoman kaunis punainen lakka. Taaskaan ei kamera onnistunut tallentamaan lakan kauneutta, se pitää nähdä itse. Suosittelen ostamaan! Tuijottelin näitä kynsiä 4 päivää. Ei vaatinut koristeluja, koska lakka on itsessään aivan älytön :) Omani olen tilannut Llarowelta, mutta Suomessa näitä myy Minails.


Lakkasin nämä viime perjantaina, lakkana Color clubin "Wild at heart". Taas jackpot! Aivan ihana lakka, levittyi kuin unelma ja peitti kahdella kerroksella. Perjantaina väsytti ja koristelut jäi lauantaille. Näistä kun piti tehdä bilekynnet! :D


Lauantai menikin sitten shoppaillessa ja koristelut tein hirveellä kiireellä vime tingassa. Loppujen lopuksi jouduin siirtymään "juhlapaikalle" taksilla, koska kello oli jo niin paljon :D Lisäsin Color clubin päälle kukka decalit ja niiden päälle töpöttelin H&M:n "Basement chill"iä. Kyllä noilla kelpas bilettää! :)

Tykkäättekö tehdä bilekynsiä? Onko ne teemanmukaisia vai millasia?

4 kommenttia:

 1. Miun on kyllä pakko lakata seuraavan kerran siun luona ni tuolla Danger danger:lla, näyttää sen verran herkulle! :P
  Ja noi biletyskynnet oli kyllä upeat! Nyt miullakin on nuita siirtokuvia ;)
  Seuraavan kerran on vissiin miun vuoro siirtyä "juhlapaikalle" taksilla? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä! On tuo etäisyys kyl aivan liian pitkä :D Näit kait sä sen dangerdangerin livenä?

   Poista