tiistai 25. marraskuuta 2014

Kimallusta ja telkkaria.

Ohoh, nyt ollaan jo ihan kunnolla jäljessä! No mut ei se mitään, tässä tulee silti viikon 9 haastekynnet, Sparkle ja As seen on tv:


Aluksi tein nämä ylläolevat kimallekynnet. Meillä oli tyttöjen ilta ja halusin sinne "blingbling" kynnet :) Lakkana toimi Femme Fatalen "Ruby hare" ja kimallukset on sudittu vapaalla kädellä puolelle kynttä. Alla on Kbshimmerin "Diva" ja sen päälle laitoin vielä Opin "Teenage dream"iä. Kimallus oli mahdoton kuvattava, mutta eikös tuossa nyt ole kuitenkin tarpeeksi kimallusta :)


Sitten nämä murhekryynit. As seen on tv oli aivan mahdoton teema, löi täysin tyhjää. Joten aitaan täytyi tehdä reikä ja siitä läpi, tadaa, minion kynnet! :D Sininen on Essien "Avenue maintain" ja keltainen Lime crimen "Crema de limón". Decalit olen tilannut muistaakseni Etsystä ja ne lensikin näitten kynsien jälkeen roskiin. Laatu oli kaukana näistä. Siinäpä tvtä kerrakseen ;)

Blogi on ollut hyvin hiljainen, koska mun läppäri vetelee viimesiään. Hain viime viikolla uuden pöytäkoneen, joten yritän parantaa tapani nyt kun on kunnon konekkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti