torstai 27. marraskuuta 2014

Haastehommia

Viime viikon haastekynnet, "Love this brand" eli rakastan tätä merkkiä ja "Marbling" eli marmorointi. Ekan osalta mietin ainoastaan kynsilakkamerkkejä. Rakastan montakin merkkiä ja valinta oli vaikea. Loppuviimein valitsin Colors by Llarowen "Plum crazy" lakan. Lakka ei pullossa näytä miltään eikä swatchit tee sille kunniaa. Ei tässäkään tapauksessa. Joka tapauksessa lakka on aivan uskomattoman kaunis ja jätinkin lakkauksen koristelematta tästä syystä. 


Muita mun suosimia lakkamerkkejä on esim. Opi, Essie, Picture polish, A-england ja I love nailpolish. Ja onhan niitä monia muitakin :) Ei mulla muuten olis yli 560 kynsilakkaa! :D Pitääkin taas päivittää blogin lista, sekun on auttamattomasti jäljessä. 


Sitten oli vuorossa marmorointi. Oikeesti mä yritin kyllä vesimarmoroida, mutta ei siitä mitään tullut. Tyydyin leimaamaan kuvion. Molemmat lakat on A-englandin lakkoja, alla on "Sleeping palace" ja leima on "Rose bower"illa Konadin laatasta M63. Aidassa on jälleen reikä.. :D

Sain pari päivää sitten mukavan sähköpostin, olin osallistunut I love nailpolishin giveawayhin ja nyt tuli viesti, että voitin merkin koko Flakies kokoelman, yhteensä 13 pulloa. Hihii! :) Dimavarien muistikin mun osallistumisen "sanoit, ettei näistä koskaan kuitenkaan voita mitään" :D No tällä kertaa voitti :)))

8 kommenttia:

 1. Toi eka lakka on kyllä tosi kaunis <3 ja aivan mahtava voitto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeesti vielä kauniimpi, kuin mitä on kuvassa :) Voitto on mahtava, toivottavasti se tulee pian! :)

   Poista
 2. Huh, onneksi mun kokoelma on vielä ihan kohtuullinen, melkein puolet vähemmän kuin sulla. :D Ja onneksi olkoon voitosta, vähän mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutaku kartuttamaan kokoelmaa ;) Kiitos, mä en malttais oottaa niitä :D

   Poista
 3. "Rakastan montakin merkkiä..." Olen jotenkin huomannut tämän xD
  Siulla on ollut samanlaista taistelua tän marmoroinnin kaa ku miullakin, mutta hyvin me vedettiin tää ;DD
  Niin ja joo, alahan nyt päivittään listaa ja karsi kaikki "ylimääräiset" lakat pois niin mie tuun taas shoppaileen siun luokse :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaa ens vuonna, ei mul oo aikaa nyt noita käydä läpi :P :D

   Poista