keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Viikko 8

Juhuu, onko täällä vielä joku? Oon vielä jotenkin hengissä, mut hei yks sana, "muuttofirma", se on seuraavan muuton paras sana. Ihan oikeesti, mitämiksiihmeessä mä taas ite muutin, vaikka jo 3 viimestä muuttoa uhonnut, että ens kerralla sit muuttofirma.. Ja näin kävi taas. Huoh. Kynnet ei ole katkennut muuton takia, mut tämä ihana talvi on aikaansaanut semmosen ropinan, et jo on melkein joka kynsi lohjennut/haljennut/revennyt tai muuten vaan kiukutellut. Eikä puhuta nyt sit kynsinauhoista ollenkaan, nekun on niin terveet että! No mut hei pidemmittä (!) puheitta viime viikon haastekynsiin!

Haasteenahan oli "Old and faithful" eli "tuttu ja turvallinen" ja "Tape 'em" "Teippaa" näin hienosti suomennettuna. Ensiksi mainittu oli helppo valinta. A-englandin "Tristam", ei mulla muuta. Oikeesti onko mitään kauniimpaa lakkaa, no ei ole! Tämä on nähty jo kolmesti aiemmin mun kynsillä, eikä se todellakaan pettänyt nytkään! Tristam <3.


Jokaisen tulis omistaa tuo lakka. On se niin nätti! :) Leimasin lumihiutaleet Cici&Sisin leimalaatasta 04 Essien "No place like chrome"lla ja koska pelkät leimat näytti hassuille, lisäsin hiutaleiden keskelle tuommosen "timantin" :D Tykkäsin näistä kynsistä aivan älyttömästi ja nämä kesti kynsillä 6 päivää täydellisenä! Poistin ne koska oli aika tehdä seuraavat kynnet, nimittäin nämä:


Voin heti paljastaa, etten tehnyt näitä viime viikolla. Mulla ei ollut aikaa. Mutta halusin kuitenkin pysyä haasteessa mukana, joten tunnollisesti teippasin kynnet. Vaan en todellakaan millään koristeteipillä, koska pitää mun vähän edes vaalia mielenterveyttäni :D Jokainen joka niillä on "pelleillyt" tietää mistä puhun. Joten otin avuksi kynsivinyylit ja yllä tulos. Pohjalla on mustikan/mustaherukan värinen ILNP "Black orchid" joka saapui mulle eilen (ja saattoi siinä paketissa tulla 4 muutakin lakkaa). Halusin heti kokeilla tätä holoa ja enpä joutunut pettymään. Aivan uniikki väri mun kokoelmassa. Tilasin 5 ILNP lakkaa palkintona siitä, että sain uuden työn. Ostoksia edesauttoi mukava 30% ale ^^. Mutta takas kynsiin, nimettömän kuviot on tehty siksakki vinyyleillä ja päälle lakkasin Isadoran hiekkalakan "Wine crush"in jonka sävy toimii tässä todella hyvin. Leimasin vielä kuvion uudesta (hihhihii) Bundle monster laatasta BM-607 aiemmin mainitulla Essiellä. Näitten jälkeen onkin hyvä siirtyä tämän viikon haastekynsiin, koitan saada aikataulua kii. :)

10 kommenttia:

 1. Kivoja kynsiä ja täälläki muutto ja viel pitäs purkaa tavaraa.Kynnet kärsi todella paljon ja jopa kynsinauhat rasittu noista pahvilaatikoiden kanssa puuhastamisesta.Lisäksi kaikenlaisia pikku haavoja ei kivaa yhtään =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul o kans suurinosa purkamatta, tuntuu et tavara ei lopu millää, eikä ne mahdu mihinkään. Vielä on tekemistä :( Tsemppiä sulle loppurutistukseen! :)

   Poista
 2. Kauniita lakkauksia! Muuttaminen on ihan syvältä varsinkin, jos muuton +pakkaamisen jättää edelliselle päivälle ennen kun avaimet pitäisi luovuttaa :D mieheni yksin asuessaan teki kerran näin ja oltiin vielä neljältä aamuyöllä kantamassa laatikoita pois vanhalta asunnolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kuulostaa kyl aiva hirveeltä muutolta :D

   Poista
 3. Täällä ollaan! :P
  Nää oli kyllä livenä aivan mahdottoman kauniita lakkauksia molemmat ^.^
  Tristam on kyllä ihan siun lakka ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! :) Hyvä, että oot tallessa, katotaan sit taas huomisen jälkeen.. x)

   Poista