perjantai 17. lokakuuta 2014

Miljoona ruutua ja negatiivistä tilaa

Neljäs viikko tuli ja meni. Aiheina oli "Play that song" eli inspiraatio laulusta ja "Negative space" eli osa kynnestä tuli jättää "nakuksi" (tai miten tuon nyt sitten ikinä haluaakaan tulkita). Mulla oli laulu valittuna ja aloin siihen kynsiäkin puuhata kunnes totesin laulun olevan liian henkilökohtainen ja sit olinkin puolivalmiiden kynsien kanssa odottelemassa inspiraatiota. Koska jostain syystä päässä soi taukoamatta iki-ihana Dna mainoksen "Miljoona ruutua", päädyin tekemään ruusu kynnet. Oikea suomenkielinen versiohan menee "miljoonamiljoonamiljoona ruuusuaaaa..."


Flormarin WL03 alla, päällä pari kerrosta Arcane lacquerin "State of grace"iä joka ei peitä itellään, suti on maailman ohuin + suti törröttää. Lakka kuitenkin on superihana. Tämän jälkeen leimasin Opin "Opi with a nice finn-ish" holoversiolla ruutukuvion (miljoona ruutua) Bundlemonsterin laatasta 310 ja päälle vielä Sally Hansen "Black platinum"illa ruusukuvion (miljoona ruusua) Sugar bubblesin laatasta 018. Ja koska oli tylsää, lisäilin ruusujen päälle Dependin glitteriä 4008. Sitä ei tosin erota tästä kuvasta juurikaan. Tykkäsinkö näistä? En. Ois taas voinu ajatella ennenku tekee. :D


Toiset kynnet ehdin tehdä vasta sunnuntaina, koska välissä piti tehdä roosanauha kynnet + mulla oli kiire (niinku aina xD). Aksenttikynnellä on Happy Handsin "Art is hard", tetris kuvio tehty Miami Hand jobsin (!) tetrisvinyylillä ja loput lakattu Opin "Anti-bleak"illä. Ei kannata katsoa tuota aksenttikynttä kovin tarkkaan, koska INM päätti kuplia iha urakalla. Hauskat näistä tuli vaikka ovatkin hyvin yksinkertaiset. Välillä yksinkertainen on kaunista (vertaa näitä ylempii..). Neljäs viikko oli "vaikea", mutta selvisin hengissä, huh! 

Noin, nyt on nämäkin julkastu, onko kovin paha juttu tämä perässä laahaaminen? En ehdi kirjotella näitä :S

6 kommenttia:

 1. Holoversio? Ootko tehny ite? Missa kuvat?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me holotettii se Dimavarienin kanssa. Mulla pitäs olla viel tikku oikeasta versiosta, ni voi verrata.. Kunhan ehdin :D

   Poista
 2. Mä näinkin ton holoversion jo, se näytti upealta! Sen lakan mäkin olisin voinut kotiuttaa itselleni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Dimavarien ehtikin just postata tuosta holotuksesta. Tuo on kyl ihana tuollaisena, en ole vaan vielä ite käyttäny muutakun tässä leimauksessa :)

   Poista
 3. No niin, nyt sitten soi päivän päässä toi "miljoona ruusua"... Ihanaa :P
  Mutta noihan ruusukynnet on tosi upeat! Mitä sie siellä angstaat? ;D
  Hauska idea noissa negoissa, voisit kyllä miulle lahjottaa loput tetris-vinyylit :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vaan korvamadosta! Se onki ihana! Anna ny mä vähä angstaan täällä, syksy ja kaikki! Tilataa sulle omat vinyylit, mä haluan pitää omani.

   Poista