tiistai 2. helmikuuta 2016

Kaksi ihanaa..

Ajattelin yllättää kaikki ja postata jo nyt uusia kuvia. Nämä onkin tosi tuoreita, viime viikolla lakattuja molemmat. Alkukuusta (tammikuu) en saanut aikaseks muutakun yksivärisiä lakkauksia. Laiskotti. Ehkä se oli kylmyyden vika tai yleensäkin talven. Kynnet on tosi lyhyet, koska ovat katkeilleet niin pahasti.


Picture Polishin Cosmos on aikalailla dupe Zoyan Dreamille, jonka aiemmin omistin. Testattuani lakat vierekkäin lähti Zoya uuteen kotiin. Cosmos on ihana. Leimaus Rican Whiteoutilla, laatta on Moyran Florality 01.


A-englandin Let me in oli pitkään mietintämyssyssä, vuoden vaihteessa päädyin sen vihdoin tilaamaan. Lakka ei ollut pettymys, tosi kaunis viininpunainen joka periaatteessa peittää yhdellä. Värin syvyys ei kuitenkaan tule esiin yhdellä, joten lakkasin kaksi kerrosta. Leimalaatta on sama kuin aiemmassakin lakkauksessa, leimalakkana Moyran Metal effect 301.

Olen viime aikoina tilannut tosi maltillisesti lakkoja, tällä hetkellä ei ole yhtään tulossa mistään. Picture Polish ei ole hetkeen julkaissut mitään, odotan kauhulla koska tulee taas jotain ihanuuksia. Glam Polish julkaisi vuoden vaihteessa Alphabet collectionin josta kotiutin kaksi lakkaa, niistä myöhemmin lisää.

6 kommenttia:

  1. Oi että, molemmat lakkaukset on hurjan kauniit! ♥ Kiitoksia vielä Zoyasta, täältä se sai hyvän kodin ;D Juuri eilen oli kynsillä, ja ai että mikä upeus se onkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hienoa että Zoya löysi hyvän kodin :)

      Poista